З найпростіших продуктів, без всяких заморочок, можна приготувати цікаве блюдо. Дивовижна рибка під «шубою» – найкраще підтвердження моїх слів.
Ви можете використовувати будь-яку свіжоморожену рибу: і з минтаєм, і хеком, і з горбушею буде однаково смачно. Завдяки «шубці» з плавленого сиру, яєць і сметани, страва виходить соковитим, ситним і ароматним. Запікати будемо в духовці: що набагато корисніше, ніж смажити на сковороді. Всього за 20 хвилин можна приготувати відмінний вечерю – або гарячу закуску для святкового столу. Приєднуйтесь!
Необхідні інгредієнти
- будь-яка свіжа риба – 750 грам;
- плавлені сирки – 200 грам (2 штуки);
- три варених курячих яйця;
- один зубчик часнику;
- одна столова ложка сметани;
- сіль, чорний мелений перець (або приправа для риби) – за смаком;
- рослинне масло – для змазування форми;
- зелень – за смаком.
Дивовижна рибка під «шубою»: процес приготування
Дивовижна рибка під «шубою» не лише урізноманітнить ваше повсякденне меню, але і на святковому застіллі буде до речі. Можна доповнити гарніром з рису або картоплі, а можна подати і як самостійне блюдо: з шматочками запашного домашнього хліба. У будь-якому випадку, буде смачно, ароматно – і корисно. Обожнюю рибу в будь-якому вигляді, тому на нашому сайті є ще багато цікавих рецептів: ви обов’язково знайдете щось для себе.
Приємного апетиту.