Рибна запіканка-смачне низькокалорійне блюдо. Його можна подавати навіть до вечері. Рибний шар виходить дуже м’яким і ніжним, а томатна підлива додасть йому соковитості. Запіканка просто готується. І її з задоволенням будуть їсти навіть маленькі дітки.
Необхідні продукти
- рибний фарш — 1 кг
- морква — 1 шт
- корінь селери шматочок
- курячі яйця — 2 шт
- сіль. перець
Для підливи
- помідор — 3 шт
- цибуля — 3 шт
- бальзамічний оцет — 1 ст. л. (за бажанням)
- сіль, перець
Починаємо приготування
Любите рибу? Тоді ми пропонуємо вам приготувати скумбрію в банку за рецептом з нашого сайту. Так цю рибку ви ще не готували, обов’язково спробуйте!
Приємного апетиту!