Неймовірно смачна рибна запіканка з томатною підливою

Рибна запіканка-смачне низькокалорійне блюдо. Його можна подавати навіть до вечері. Рибний шар виходить дуже м’яким і ніжним, а томатна підлива додасть йому соковитості. Запіканка просто готується. І її з задоволенням будуть їсти навіть маленькі дітки.

Необхідні продукти

  • рибний фарш — 1 кг
  • морква — 1 шт
  • корінь селери шматочок
  • курячі яйця — 2 шт
  • сіль. перець

Для підливи

  • помідор — 3 шт
  • цибуля — 3 шт
  • бальзамічний оцет — 1 ст. л. (за бажанням)
  • сіль, перець

Починаємо приготування

  • Моркву очищаємо і пропускаємо через м’ясорубку разом з селерою. Додаємо підготовлені овочі в фарш. Туди ж додаємо курячі яйця, додаємо сіль і перець за смаком. Фарш добре перемішуємо.
  • Форму для випічки промазуємо рослинним маслом і викладаємо в неї рибний фарш.
  • Отриману заготівлю відправляємо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку. І випікаємо протягом 50 хвилин.
  • Цибулю очищаємо від шкірки і смажимо на розжареній сковороді з рослинною олією до золотистого кольору. Помідори нарізаємо шматочками і додаємо до цибулі, все перемішуємо, солимо і перчимо за смаком. А потім обсмажуємо овочі ще 5 хвилин. В отриману підливку вливаємо оцет, перемішуємо і знімаємо сковороду з вогню. Залишаємо підливку настоюватися.
  • Через відведений час дістаємо з духовки запіканку, поливаємо підготовленою підливою і ставимо запікатися ще на 10 хвилин. А потім подаємо до столу.
  • Любите рибу? Тоді ми пропонуємо вам приготувати скумбрію в банку за рецептом з нашого сайту. Так цю рибку ви ще не готували, обов’язково спробуйте!

    Невероятно вкусная рыбная запеканка с томатной подливой

    Приємного апетиту!