Неймовірний відкритий «Кіш лорен» з лососем та сиром

Відкриті пироги — неймовірно смачна випічка. Сподобається навіть тим, хто дотримується правильного харчування і стежить за своєю вагою. У таких пирогах завжди дуже багато начинки і зовсім мало тіста. Пиріг схожий на піцу, але начинки в ньому набагато більше. Пиріг виходить неймовірно ароматним, соковитим і легко готується. Його можна готувати в якості основної страви до вечері або для домашніх посиденьок в колі сім’ї.

Необхідні продукти

Для тіста

  • 150 грам вершкового масла
  • 260 грам пшеничного борошна
  • 1 куряче яйце
  • 1 їдальня ложка сметани
  • щіпка солі

Для начинки

  • 300 г філе лосося
  • 100 грам твердого сиру
  • сіль, перець

Для заливки

  • 1 склянка вершків (молока)
  • 2 курячих яйця
  • сіль, перець

Починаємо приготування

  • На робочу поверхню насипати борошно і змішуємо з сіллю. Потім нарізаємо шматочками холодне вершкове масло і кладемо на суху суміш. Суміш рубаємо двома ножами до отримання борошняної крихти.
  • У невелику миску вбиваємо яйця і збовтуємо. Додаємо їх у суху суміш і замішуємо тісто. Готове тісто скачуємо в кулю, кладемо в поліетиленовий пакет і прибираємо в холодильник на 40-50 хвилин.
  • Підготовлене тісто кладемо у форму для випічки, розрівнюємо по дну і формуємо бортики. Затягуємо форму харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на 10 хвилин
  • Промиваємо рибу, просушуємо серветкою і нарізаємо шматочками. Сир натираємо на тертці.
  • У миску вбиваємо яйця, трохи збиваємо, додаємо вершки або молоко. І все добре перемішуємо. Суміш солимо і перчимо за смаком, потім знову перемішуємо.
  • Дістаємо форму з тестом з холодильника. Зверху кладемо лист пергаментного паперу і квасоля. Ставимо форму в духовку, розігріту до 180 градусів і випікаємо 10 хвилин.
  • Дістаємо форму з духовки. Прибираємо пергаментний папір з квасолею. Потім на дно кладемо твердий сир і зверху рибу. Солимо і перчимо її за смаком. Зверху викладаємо сир і заливаємо підготовленої заливкою.
  • Пиріг знову ставимо в духовку на 30-40 хвилин. Потім даємо йому охолонути 8-10 хвилин і подаємо до столу. Пиріг подається в холодному або гарячому вигляді.
  • Спробуйте також кіш з брокколі та сиром. Рецепт його приготування є на нашому сайті.

    Невероятный открытый «Киш лорен» с лососем и сыром

    Приємного апетиту!