Насипний яблучний пиріг дуже просто приготувати!
Змішали всі три склянки інгредієнтів, зробили начинку – і все: залишилося тільки дочекатися, коли духовка завершить розпочату вами справу! Головне, яблука потрібно вибирати соковиті: від цього залежить якість випічки. Пиріг виходить ніжний і смачний. Хто не любить яблучні пироги? Усі люблять: але завжди є час возитися з тестом. Подібний шедевр кулінарного мистецтва зможе зробити навіть початківець кулінар: і порадувати рідних смачною ароматною випічкою. Пироги з яблуками і взимку подарують вам часточку сонячного літа.
Необхідні інгредієнти
- манна крупа – 1 склянка (160 грам),
- пшеничне борошно– 1 склянка (130 грам),
- цукровий пісок – 1 склянка (180 грам),
- розпушувач – 1,5 чайні ложки,
- яблука – 5 штук,
- масло вершкове – 30 грам,
- молоко – 1 склянка (200 мл),
- лимонний сік – 2-3 столових ложки,
- цукрова пудра – для декору.
Як приготувати насипний яблучний пиріг «Три склянки»
Торт без крему! Насипний яблучний пиріг «Три склянки» виходить просто шикарний! Його можна подавати до столу відразу, в теплому вигляді: з молоком або чаєм цей десерт буде як не можна до речі! Справжній шедевр, який можна зробити на швидку руку, зі звичайних продуктів. У вашій родині люблять солодкі пироги? Заходьте на наш сайт і вибирайте рецепти на свій смак.
Приємного всім чаювання.