Млинцевий пиріг з фаршем: дивовижна випічка до вечері чи сніданку

Цілий млинцевий пиріг з фаршем! Якщо ви любите налисники (млинці з начинкою), то чому б не приготувати таку страву до вечері чи сніданку?

Все гранично просто. Ви можете використовувати рецепт млинчиків, які вам подобаються, і напекти їх заздалегідь. Залишиться тільки промазати фаршем і поставити в духовку! Вийде настільки смачно, що пальчики оближеш! Уявляєте, що таке пишність дістанеться вам одного? Ну, звичайно, одним шматочком можна і з чоловіком поділитися! А якщо серйозно, то такого пирога вистачить, щоб нагодувати всю сім’ю.

Необхідні інгредієнти

  • млинці – 15-20 штук,
  • батон – 300 грам,
  • молоко – 200 мілілітрів,
  • свинина – 500 грам,
  • куряче яйце – 8 штук,
  • ріпчаста цибуля – 2 штуки,
  • сметана – за смаком,
  • вершкове масло – за смаком,
  • сіль – за смаком,
  • чорний перець (мелений) – за смаком.

Як приготувати млинцевий пиріг з фаршем на вечерю

  • Млинці, як я вже говорила, ви можете приготувати за своїм улюбленим рецептом: або скористатися нашим, перейшовши за посиланням.
  • Скибочки черствого батона кришимо, відправляємо в миску і заливаємо молоком.
  • Свинину пропускаємо через м’ясорубку.
  • Батон віджимаємо від молока і пропускаємо разом з м’ясом.
  • Очищений від лушпиння ріпчасту цибулю також подрібнюємо за допомогою м’ясорубки.
  • В отриманий фарш додаємо 2 курячих яйця (від загальної кількості), сіль, перець. Перемішуємо все до однорідної маси.
  • Кожен млинець змащуємо сирим фаршем і звертаємо рулетом.
  • Збиваємо інші яйця з допомогою міксера або вилки, додавши до них трохи солі.
  • Форму для запікання змащуємо вершковим маслом.
  • На дно форми викладаємо два млинця без фаршу.
  • Млинцеві рулети мачає в яйцях і викладаємо у форму.
  • Зверху накриваємо двома млинцями без фаршу, змащуємо сметаною.
  • Форму ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
  • Через це час накриваємо пиріг фольгою і випікаємо при температурі 170 градусів ще 40 хвилин.
  • Млинцевий пиріг з фаршем подаємо до столу в гарячому вигляді: як мовиться, з пилу, з жару! Розрізаємо порційно і угощаемся! Ви такого ще не готували: соковитий, ароматний, ситний пиріг – запросто можна нагодувати копанню друзів. Сподобався рецепт? Обов’язково поділіться з друзями і повертайтеся на наш сайт за новими ідеями.

    Блинный пирог с фаршем: изумительная выпечка к ужину или завтраку

    Приємного всім апетиту.