Цілий млинцевий пиріг з фаршем! Якщо ви любите налисники (млинці з начинкою), то чому б не приготувати таку страву до вечері чи сніданку?
Все гранично просто. Ви можете використовувати рецепт млинчиків, які вам подобаються, і напекти їх заздалегідь. Залишиться тільки промазати фаршем і поставити в духовку! Вийде настільки смачно, що пальчики оближеш! Уявляєте, що таке пишність дістанеться вам одного? Ну, звичайно, одним шматочком можна і з чоловіком поділитися! А якщо серйозно, то такого пирога вистачить, щоб нагодувати всю сім’ю.
Необхідні інгредієнти
- млинці – 15-20 штук,
- батон – 300 грам,
- молоко – 200 мілілітрів,
- свинина – 500 грам,
- куряче яйце – 8 штук,
- ріпчаста цибуля – 2 штуки,
- сметана – за смаком,
- вершкове масло – за смаком,
- сіль – за смаком,
- чорний перець (мелений) – за смаком.
Як приготувати млинцевий пиріг з фаршем на вечерю
Млинцевий пиріг з фаршем подаємо до столу в гарячому вигляді: як мовиться, з пилу, з жару! Розрізаємо порційно і угощаемся! Ви такого ще не готували: соковитий, ароматний, ситний пиріг – запросто можна нагодувати копанню друзів. Сподобався рецепт? Обов’язково поділіться з друзями і повертайтеся на наш сайт за новими ідеями.
Приємного всім апетиту.