Ласуни, рецепт для вас: чудовий яблучний пиріг листковий «ріжки Яблучні». Із здобного дріжджового тіста, легко розбирається на порційні шматочки, з начинкою з яблук з корицею!
Здобний, ніжний і дуже-дуже смачний! Зараз сезон яблук в самому розпалі, тому використовуємо його на всі 100 відсотків. З цих фруктів можна робити не тільки заготівлі і шарлотку: насправді, варіантів маса. Мій рецепт один з них: виходить красива, ніжна, ароматна і дуже смачна випічка. Спробуйте приготувати!
Склад продуктів
- пшеничне борошно – 500 грам,
- молоко будь-якої жирності – 250 мілілітрів,
- сухі дріжджі – 7 грам,
- вершкове масло – 40 грам,
- рослинне масло – 30 мілілітрів,
- цукровий пісок – 70 грам,
- сіль – 0,5 чайної ложки,
- куряче яйце – 1 штука (середнє).
Для посипання
- вершкове масло – 120 грам,
- цукор – 200 грам,
- пшеничне борошно – 150 грам.
Для начинки
- яблука – 4-5 штук,
- вершкове масло – 30 грам,
- мелена кориця – 1 чайна ложка,
- куряче яйце – 1 штука (для змазування пирога).
Листковий яблучний пиріг «ріжки Яблучні»: покроковий процес приготування
Гарний, рум’яний, апетитний листковий яблучний пиріг «ріжки Яблучні»! Пригостити таким пирогом подруг – одне задоволення! Приготуйтеся вислуховувати слова захоплення вашому вмінню!!! Після чого заходьте на наш сайт, вибирайте прості рецепти вишуканих страв: і продовжуйте творити шедеври на своїй кухні.
Приємного всім чаювання і затишного сімейного вечора.