Найсмачніші капустяні котлети: цікаве пісне страву

Недавно спробувала капустяні котлети. Я була просто в захваті!

Ніколи не їла настільки смачних котлет, та ще й з капусти. Коли я приготувала їх будинку, котлети розлетілися з тарілки на ура. Спробуйте, і ви не пошкодуєте. Капустяні котлети ми будемо готувати трохи в незвичній формі. Але в цьому і полягає родзинка наших котлет. Смак наших капустяних котлет кардинально відрізняється від тих, що ви пробували раніше. Отже, приступимо до приготування.

Інгредієнти

  • капуста — 1 невеликий качан;
  • цибуля — 2 головки;
  • манка — 100 грам;
  • часник — 4 зубчики;
  • рослинне масло — для смаження;
  • петрушка — пів пучка;
  • кріп — пів пучка;
  • сіль, перець — за смаком;
  • суміш прованських трав — 1 столова ложка;
  • борошно — 1 склянка.

Найсмачніші капустяні котлети: покроковий рецепт

  • У каструлю налийте воду, посоліть за смаком і доведіть до кипіння.
  • Коли вода закипить, кладемо капусту. Попередньо розріжте капусту на 12 частин.
  • Варимо капусту близько 12 хвилин. Після чого зливаємо воду, капусту кладемо в друшляк, щоб з неї стекла зайва рідина.
  • Коли вся зайва рідина стече, подрібнюємо капусту через блендер. Злегка відіжміть її. Зайва рідина нам не потрібна.
  • Цибулю чистимо, шаткуємо дуже дрібними кубиками.
  • Часник чистимо, видавлюємо через прес.
  • Зелень дрібно шаткуємо.
  • У чашку кладемо цибулю, капустяний фарш, манку, сіль, перець за смаком, суміш прованських трав і часник.
  • Все ретельно перемішуємо.
  • Формуємо котлетки.
  • Обсмажуємо, попередньо обвалявши в борошні, на рослинному маслі з двох боків до золотистої скоринки.
  • Найсмачніші капустяні котлети готові! Готові котлети можна подавати зі сметаною.

    Самые вкусные капустные котлеты: интересное постное блюдо
    Приємного апетиту.