Недавно спробувала капустяні котлети. Я була просто в захваті!
Ніколи не їла настільки смачних котлет, та ще й з капусти. Коли я приготувала їх будинку, котлети розлетілися з тарілки на ура. Спробуйте, і ви не пошкодуєте. Капустяні котлети ми будемо готувати трохи в незвичній формі. Але в цьому і полягає родзинка наших котлет. Смак наших капустяних котлет кардинально відрізняється від тих, що ви пробували раніше. Отже, приступимо до приготування.
Інгредієнти
- капуста — 1 невеликий качан;
- цибуля — 2 головки;
- манка — 100 грам;
- часник — 4 зубчики;
- рослинне масло — для смаження;
- петрушка — пів пучка;
- кріп — пів пучка;
- сіль, перець — за смаком;
- суміш прованських трав — 1 столова ложка;
- борошно — 1 склянка.
Найсмачніші капустяні котлети: покроковий рецепт
Найсмачніші капустяні котлети готові! Готові котлети можна подавати зі сметаною.
Приємного апетиту.