Курка з томатами, запечена в печерицях

Знаю я один швидкий рецепт з курки, грибів і сиру — це курка з томатами, запечена в печерицях.

Негайно поділюся ним з вами. Страва незвичайна і дуже смачне. Для його приготування нам потрібні великі гриби — чим більше, тим краще. Сьогодні будемо фарширувати капелюшки печериць дуже смачною начинкою з курочки та помідорів, а прикриємо це страва сиром. Краса неймовірна… Пальчики оближеш. Продукт дієтичний, калорійність невелика, а користі через край.

Інгредієнти

  • 10 штук печериць;
  • 100 грам курячого фаршу;
  • 1 помідор;
  • сир;
  • сіль, перець за смаком.

Курка з томатами, запечена в печерицях: покроковий рецепт

  • Курячий фарш солимо, перчимо і змішуємо з дрібно нарізаними помідорами. Добре перемішуємо.
  • Капелюшки печериць відокремлюємо від ніжок і начиняємо отриманою начинкою.
  • Зверху кожного начиненого грибочка викладаємо шматочок сиру і відправляємо запікатися при температурі 180 градусів 30 хвилин.
  • Подаємо в якості гарячої або холодної закуски.
  • Це прекрасний варіант для фуршетного столу. Крім того, це блюдо малокалорійно, основна маса калорій прибуде від сиру, самі ж печериці містять 77 Ккал на 100 грам, так і курячий фарш трохи на себе візьме. Смачні в будь-якому вигляді, фаршировані печериці припадуть до смаку вашим домашнім. Цей простий рецепт можна втілити в життя для пікніка, а можна і приготувати на грилі. До приготування цієї страви можна сміливо залучати самих маленьких кулінарів, процес їм дуже сподобається, і їсти буде у багато разів приємніше, адже приготовлено з любов’ю.

    Курица с томатами, запеченная в шампиньонах
    Приємного апетиту.