Брускетта — італійська закуска. Зазвичай складається з шматочки підсушеного хліба (чіабатти, багета) і якого-небудь наповнювача. Ми пропонуємо приготувати брускетту з смаженими грибами і помідорами. Такий бутерброд можна подавати до сніданку чи є на роботі під час перекусу. А також ставимо на святковий стіл у вигляді закуски.
Необхідні продукти
- багет
- помідори «Черрі» — 300 гр
- маленькі печериці — 300 гр
- цибуля — 1 шт
- бальзамічний оцет — 1 ст. л
- оливкова олія — 50 мл
- біле вино — 50 мл
- базилік
- розмарин
- сіль, перець
Починаємо приготування
Спробуйте також шикарну закуску з крабових паличок на крекерах. Приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!