Гостренькі закуска з помідорів — це родзинка будь-якого застілля! Вона виходить соковитою, з легким кисло-солодким відтінком і часниково-пряним ароматом. Ця закуска справжня кулінарна бомба!
Повне захоплення складно передати словами, її треба спробувати! А ще, важливе для наших хазяєчок, що вона дуже проста у приготуванні, швидка в маринуванні (всього лише півгодини — і можна подавати) і економна по грошах (особливо в літній період)! Тому, не бачу підстав відкладати: давайте приготуємо найкращі гострі помідори на закуску разом з «Дуже смачно» і приємно здивуємо своїх близьких!
Склад продуктів
- помідори середнього розміру — 6 штук;
- рослинне масло — 3 столові ложки;
- часник — 2-3 зубчики;
- оцет 6% (бальзамічний, яблучний або винний) — 1 столова ложка;
- зелень петрушки, кропу — 10-20 грам;
- цукор — 0,5 чайної ложки (за смаком);
- сіль — 0,5 чайної ложки (за смаком);
- гірчиця — 0,5-1 чайна ложка (за смаком);
- мелений чорний перець — за смаком.
Найкращі гостренькі помідори на закуску: покроковий процес приготування
За півгодини помідори просочилися чудовим ароматом, стали гострими і дуже смачними. Для зручності, при подачі на стіл, розріжте їх на 2 частини. Завдяки соковитості і ненав’язливою пікантності, така закуска відмінно поєднується з будь-яким м’ясом, рибою, гарніром — її можна подавати під всі! Готуйте разом з нами смачно, швидко і оригінально, а наші покрокові рецепти допоможуть зробити це без утруднень.
Приємного апетиту.