Дуже смачні кабачки з горіхово-часниковою заправкою

Кабачки в орєхово-часникової заправки -смачне і дуже поживне блюдо. Воно може бути прекрасним гарніром до м’яса або рибку, а також виступати як самостійне блюдо. Ця закуска буде дуже доречно виглядати на святковому столі, а для її приготування знадобляться найпростіші продукти і трохи ваших зусиль. Закуска обов’язково припаде до смаку кожному, хто її спробує.

Необхідні продукти

  • 600 грам кабачків
  • пів чайної ложки солі
  • 100 грам волоських горіхів
  • петрушка
  • 3 зубчики часнику
  • 3 столові ложки оливкової олії
  • 1 столова ложка соєвого соусу
  • прованські трави за смаком

Починаємо приготування

  • Кабачки промиваємо, відрізаємо хвостики і нарізаємо кубиком. А потім перекладаємо в миску. Додаємо до них сіль і добре перемішуємо. У такому вигляді залишаємо на 15 хвилин.
  • Підготовлену зелень ріжемо на дрібні шматочки. Рубаємо волоські горіхи.
  • У миску кладемо зелень, горіхи і пропущений через прес часник. Додаємо оливкову олію, соєвий соус і перемішуємо.
  • Кабачки відкидаємо на друшляк, щоб позбутися від зайвої рідини. А потім обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору.
  • Готові кабачки перекладаємо в миску до часниково-горіховою масою, додаємо суміш прованських трав і добре перемішуємо. І все, закуска готова, можна подавати до столу.
  • Спробуйте також баклажани в сметані. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.

    Очень вкусные кабачки с орехово-чесночной заправкойПриємного апетиту!