Кабачки в орєхово-часникової заправки -смачне і дуже поживне блюдо. Воно може бути прекрасним гарніром до м’яса або рибку, а також виступати як самостійне блюдо. Ця закуска буде дуже доречно виглядати на святковому столі, а для її приготування знадобляться найпростіші продукти і трохи ваших зусиль. Закуска обов’язково припаде до смаку кожному, хто її спробує.
Необхідні продукти
- 600 грам кабачків
- пів чайної ложки солі
- 100 грам волоських горіхів
- петрушка
- 3 зубчики часнику
- 3 столові ложки оливкової олії
- 1 столова ложка соєвого соусу
- прованські трави за смаком
Починаємо приготування
Спробуйте також баклажани в сметані. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!