Давайте здивуємо ваших близьких і приготуємо зелені млинці з грибами!
Це надзвичайно смачне і корисне блюдо. Крім того, його яскравий вигляд просто приводить у захват! До складу млинців входить сік шпинату, який і дає такий яскравий, цікавий окрас, до того ж він ще і дуже корисний для нашого організму. Сьогодні я хочу розповісти рецепт приготування зелених млинці, фаршировані грибами, але начинку можете використовувати будь-яку, за вашим смаком.
Інгредієнти
- борошно — 1 склянка;
- вершки — 100 мл;
- соняшникова олія — 3 — 4 столові ложки;
- цукровий пісок — 2 чайні ложки;
- яйця — 2 штуки;
- розпушувач – 0,5 чайної ложки;
- шпинатний сік – 200 мілілітрів;
- сіль — 1 чайна ложка.
Для начинки:
- печериці — 350 грам (на заміну білий гриб, польський, гливи, маслюки або інші);
- вершковий сир — 100 грам;
- вершки — 100 грам;
- цибуля — 2 штуки;
- сіль, перець.
Зелені млинці з шпинату з грибами: покроковий рецепт
Хочу дати кілька рекомендацій: якщо в процесі обсмажування, млинець прилипає і рветься, то залиште тісто на 20 хвилин, щоб клейковина розкрилася, і тісто стало більш еластичним. Якщо це не допомогло, тоді додайте ще яйце, тільки попередньо його збийте. Також сковорода повинна бути чистою і сухою, перед тим, як ви її поставите на плиту. Ще пару варіантів, ніж можна фарширувати: ковбаса з сиром; яйця з часником і майонезом, риба, смажена з цибулею; варена печінка з морквою по-корейськи, варене яйце і трохи майонезу. Наше незвичайне частування готово! Береш зелений млинець, фарширований ніжною начинкою, вмочаєш його в сметану і насолоджуєшся чудовим смаком.
Приємного апетиту.