Млинці на розсолі — смачно, просто і бюджетно

Млинці на розсолі виходять дуже тоненькі і ніжні. Вони мають приємний смак і простий приголомшливий аромат. Млинці чудово підійдуть до сніданку. Їх можна подавати з варенням, сметаною або загортати в них різну начинку. Блюдо просте в приготуванні і з доступних інгредієнтів.

Необхідні продукти

  • 230 грам пшеничного борошна
  • 100 мілілітрів води
  • 460 грам помідорного розсолу
  • 2 столові ложки цукру
  • 3 курячих яйця
  • 3 столові ложки крохмалю
  • 5 столових ложок рослинного масла

Починаємо приготування

  • У миску просіваємо борошно і додаємо крохмаль. Туди ж вливаємо теплу помідорний розсіл і воду. А також убиваємо курячі яйця, додаємо цукор і рослинне масло. Все ретельно перемішуємо вінчиком.
  • Готову масу залишаємо на 10 хвилин.
  • Розігріваємо Сковороду і промазуємо рослинним маслом. Робимо це тільки для першого млинця, потім масло більше не знадобиться.
  • З допомогою ополоника набираємо тісто і виливаємо на сковороду, ретельне розподіляємо його і випікаємо з одного боку до рум’яного кольору. А потім перевертаємо млинчик і смажимо до готовності. Млинці перекладаємо на тарілку, змащуємо вершковим маслом і подаємо до столу.
  • Спробуйте також апетитні млинці з цибулею. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.

    Блины на рассоле — вкусно, просто и бюджетно

    Приємного апетиту!