Нове століття, нові рецепти: навіть тисячолітній рецепт приготування млинців змінився до невпізнання — млинці на мінералці і молоці.
Незвичайне поєднання продуктів, а насправді виходять надзвичайно смачні, тануть у роті, тонкі і міцні млинці: ідеально підходять для фарширування. Та й дітвора від цих млинців на молоці в повному захваті: на ура відлітають з джемом, варенням, згущеним молоком. Заінтригувала? Давайте приготуємо: масляний тиждень ще триває.
Інгредієнти
- молоко — 1 літр;
- цукор — 2 столові ложки;
- 0,5 чайної ложки солі;
- 3 столові ложки рослинної олії;
- яйця — 3 штуки;
- 0,5 склянки (100 грам) газованої мінеральної води;
- 2,5 склянки (приблизно 500 грам) борошна.
Тонкі млинці на молоці з мінералкою: покроковий рецепт
Отримані млинці на мінералці дуже смачні, досить щільні, в них легко загорнути будь-яку начинку. Але можна подати тонкі млинці на молоці і зі сметаною, джемом, варенням. А щоб було і смачно, і гарно — зробіть з млинчиків на мінералці трояндочки (наприклад, з ковбасою, апельсинами, помідорами) і викладіть їх на сервірувальне блюдо. Всі будуть в повному захваті. Подивитися, як перетворити тонкі млинці на витвір мистецтва, ви завжди можете на нашому сайті.
Приємного апетиту.