Мега смачний салат з баклажанами

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного салату з баклажанів і болгарського перцю.

У таку страву закохуєшся з першої ложки. Салат такий смачний, що від нього просто складно відірватися. Чудово гармонує з різними стравами. Можна з гідністю і до святкового столу подати. Ваше оточення буде в повному захваті від нього. Зберігайте рецептик, готуйте і насолоджуйтеся.

Потрібні інгредієнти

  • 1 кг баклажан
  • 500 г червоного солодкого болгарського перцю
  • 2 ріпчастої цибулі
  • 5 зубчиків часнику
  • 1 чайна ложка пластівців сухого гострого червоного перцю
  • половина чайної ложки меленого уцхо-сунелі
  • 65 мл укусу 5%
  • сіль за смаком
  • рослинна олія для смаження

Починаємо процес

  • В першу чергу в окремій ємності об’єднуємо оцет, сухий гострий червоний перець, продавлений через прес часник і нарізану півкільцями ріпчасту цибулю. Добре все перемішуємо і в такому вигляді залишаємо.
  • Баклажани добре вимиваємо й обсушуємо. Після чого нарізаємо великими скибочками і відправляємо їх обсмажуватися з двох сторін на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії. При цьому процесі їх потрібно посолити. Потім перекладаємо на паперові рушники, щоб прибрати зайве масло.
  • Очищаємо від перегородок і насіння болгарський перець. Нарізаємо його великими скибочками і відправляємо в сковороду з тим же маслом, в якому обсмажувалися баклажани. Смажимо перець до напівготовності. На його приготування піде приблизно 5 хвилин.
  • В окремій ємності об’єднуємо підготовлені баклажани і перець. Додаємо до них цибулю з маринадом і добре перемішуємо.
  • Накриваємо цю ємність харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на 24 години. При цьому треба періодично перемішувати салат.
  • Після закінчення потрібного часу його можна подавати до столу і насолоджуватися приголомшливим смаком.
  • Ще Вам можуть сподобатися смачні баклажани, запечені в духовці, рецепт яких ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Мега вкусный салат с баклажанами

    Приємного апетиту!