Мариновані печериці по-корейськи

Це прекрасна закуска до святкового столу і не тільки. Печериці можна купити практично в будь-якому магазині. І їх приготування за нашим рецептом не займе багато вашого часу. Так і не вимагає яких-небудь серйозних навичок. Такі шампіньйончики можна додати в своє пісне мню, думаємо, ви залишитеся задоволені.

Необхідні продукти

  • печериці — 300 гр
  • кріп
  • рослинна олія — 60 мл
  • оцет — 15 мл
  • соєвий соус — 30 мл
  • цукор — 1 ч. л
  • сіль, перець за смаком
  • коріандр — 1 / 2 ч. л
  • лавровий лист — 1 шт

Починаємо приготування

  • Печериці промиваємо і при необхідності трохи зрізаємо ніжку.
  • У каструлю наливаємо воду, доводимо до кипіння, солимо і кладемо печериці. Відварюємо протягом 5 хвилин.
  • Проціджуємо через сито і охолодити.
  • Подрібнюємо кріп і очищений часник. . А потім перекладаємо в миску. Додаємо до них рослинне масло, соєвий соус, оцет, цукор і сіль, перець за смаком. Туди ж додаємо коріандр і додаємо лавровий лист. Все перемішуємо, додаємо гриби, знову перемішуємо і накриваємо миску плівкою. А потім прибираємо в холодильник мінімум на 30 хвилин, але смачніше вони будуть через 10-12 годин.
  • До таких грибочкам можна подати відмінний пісну вечерю на сковороді. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Маринованные шампиньоны по-корейски

    Приємного апетиту!