Ви знаєте, що таке кулеб’яка? Це дуже смачний м’ясний пиріг. Хочете його рецепт?
Тримайте і не забудьте зберегти: кулеб’яка з м’ясом і ще трьома видами начинки. Виходить вона неймовірно красивою і дуже ситною. Пиріг настільки смачний, що ви його проковтнете – і не помітите. Три види начинки роблять пиріг ще більше насиченим. Обережно! Він дуже калорійний, так що прихильникам правильного харчування потрібно триматися подалі. Хоча один шматочок з’їсти-то можна!
Необхідні інгредієнти
для дріжджового тіста:
- 250 мл молока;
- 500 грам борошна;
- 1 чайна ложка цукру;
- 7 грам дріжджів;
- 50 грам вершкового масла;
- 1 яйце;
- 1/2 чайної ложки солі.
для млинців:
- 1 яйце;
- 150 мілілітрів молока;
- 80 грам борошна;
- 1 столова ложка рослинної олії;
- 1/3 чайної ложки солі;
- 1 чайна ложка цукру.
для начинки:
- 500 грам фаршу;
- 2 цибулини;
- сіль, перець за смаком;
- 5 яєць;
- 1 пучок зеленої цибулі;
- 300 грам шампіньйонів;
- 2 столові ложки сметани;
- 500 грам капусти;
- 1 морквина;
- 1 чайна ложка томатної пасти;
- по смаку сіль, перець.
Кулеб’яка з м’ясом: покроковий процес приготування
Кулеб’яка з м’ясом і ще трьома видами начинки виходить красивою, ситної і дуже смачною. Трохи почекайте, поки пиріг трохи охолоне, і подавайте до столу. Бурхливі овації від гостей і домочадців вам забезпечені. Шукайте ще більше рецептів на нашому сайті: нам є що запропонувати.
Приємного всім апетиту.