Кулеб’яка з м’ясом: дуже смачний пиріг з трьома видами начинки

Ви знаєте, що таке кулеб’яка? Це дуже смачний м’ясний пиріг. Хочете його рецепт?

Тримайте і не забудьте зберегти: кулеб’яка з м’ясом і ще трьома видами начинки. Виходить вона неймовірно красивою і дуже ситною. Пиріг настільки смачний, що ви його проковтнете – і не помітите. Три види начинки роблять пиріг ще більше насиченим. Обережно! Він дуже калорійний, так що прихильникам правильного харчування потрібно триматися подалі. Хоча один шматочок з’їсти-то можна!

Необхідні інгредієнти

для дріжджового тіста:

  • 250 мл молока;
  • 500 грам борошна;
  • 1 чайна ложка цукру;
  • 7 грам дріжджів;
  • 50 грам вершкового масла;
  • 1 яйце;
  • 1/2 чайної ложки солі.

для млинців:

  • 1 яйце;
  • 150 мілілітрів молока;
  • 80 грам борошна;
  • 1 столова ложка рослинної олії;
  • 1/3 чайної ложки солі;
  • 1 чайна ложка цукру.

для начинки:

  • 500 грам фаршу;
  • 2 цибулини;
  • сіль, перець за смаком;
  • 5 яєць;
  • 1 пучок зеленої цибулі;
  • 300 грам шампіньйонів;
  • 2 столові ложки сметани;
  • 500 грам капусти;
  • 1 морквина;
  • 1 чайна ложка томатної пасти;
  • по смаку сіль, перець.

Кулеб’яка з м’ясом: покроковий процес приготування

  • Готуємо тісто. У каструлю наливаємо молоко і ставимо нагріватися, щоб воно стало теплим.
  • Просіваємо борошно пшеничне, додаємо в неї сіль і дріжджі. Всі трохи перемішуємо.
  • В нагріте молоко висипаємо цукор і виливаємо яйце, розмішуємо.
  • Молоко виливаємо в борошно і замішуємо тісто.
  • Розтоплюємо вершкове масло і потім теж додаємо його в борошно.
  • Вимішуємо тісто 7 хвилин, щоб воно стало еластичним.
  • Тісто змащуємо рослинним маслом, накриваємо плівкою і прибираємо в тепле місце: воно має піднятися.
  • Готуємо першу начинку. Цибулю нарізаємо середніми кубиками.
  • Ставимо Сковороду на вогонь і наливаємо олію.
  • Обсмажуємо на сковороді, постійно помішуючи, цибулю.
  • Потім викладаємо на сковороду фарш, солимо і перчимо.
  • Смажимо фарш до тих пір, поки волога не випарується.
  • Робимо другу начинку. Білокачанну капусту шаткуємо, перекладаємо її в сковороду.
  • Натираємо моркву на великій тертці, додаємо до капусти.
  • Ставимо Сковороду на вогонь, підсолюємо капусту і тушкуємо під закритою кришкою до готовності.
  • Потім додаємо томатну пасту, все добре перемішуємо, тушкуємо 3 хвилини і знімаємо з вогню.
  • Третя начинка. Кубиком нарізаємо цибулю, обсмажуємо його на сковороді з невеликою кількістю рослинної олії.
  • Печериці нарізаємо кубиками і відправляємо до цибулі, коли той стане прозорим.
  • Смажимо гриби до тих пір, поки не випарується волога. Потім знімаємо з вогню.
  • Четверта начинка. Відварюємо яйця і нарізаємо їх невеликими кубиками.
  • Дрібно нарізаємо зелену цибулю, з’єднайте з яйцями, солимо і перчимо за смаком.
  • Займемося млинцями. Розбиваємо яйце в миску, висипаємо туди сіль і цукор.
  • Вливаємо молоко і просіваємо борошно.
  • Замішуємо рідке тісто і смажимо тонкі млинці: на розігрітій сковороді з двох сторін.
  • Готові млинчики розрізаємо навпіл.
  • Беремо тісто і розгортаємо в прямокутний пласт. Кладемо його на деко так, щоб один край виходив за деко.
  • Викладаємо начинку. Перша начинка – м’ясна, закриваємо млинцями.
  • Наступна начинка – капустяна. Точно також накриваємо млинцями.
  • Далі йде грибна начинка. В гриби додаємо сметану і тільки потім викладаємо. Накриваємо млинцями.
  • Формуємо верхній шар з яєць: у вигляді гірки.
  • Всі накриваємо тестом і прищипываем з краю.
  • Пиріг змащуємо яйцем і ставимо запікатися на 35 хвилин при 180 градусах.
  • Кулеб’яка з м’ясом і ще трьома видами начинки виходить красивою, ситної і дуже смачною. Трохи почекайте, поки пиріг трохи охолоне, і подавайте до столу. Бурхливі овації від гостей і домочадців вам забезпечені. Шукайте ще більше рецептів на нашому сайті: нам є що запропонувати.

    Кулебяка с мясом: очень вкусный пирог с тремя видами начинки

    Приємного всім апетиту.