Кростіні з грибами і сиром пармезан: дуже смачна закуска

Ця закуска відмінно підійде і до обіду і до вечері, а також до святкового столу. Взагалі, кростіні — це італійські бутерброди і готують їх з абсолютно різною начинкою. Сьогодні ми познайомимо вас з кростіні з грибами і сиром пармезан.

Необхідні продукти

  • оливкова олія — 2 ст. л
  • цибуля — 0,5 шт
  • гриби — 250 гр
  • часник – 1 зубчик
  • петрушка
  • вершки — 50 мл
  • лимонна цедра — 50 мл
  • тертий сир «Пармезан» — 150 мл
  • хліб — 6 шт

Починаємо приготування

  • Гриби очищаємо і промиваємо. Цибулю чистимо і нарізаємо тонкими півкільцями.
  • У сковороду наливаємо оливкову олію, розігріваємо. Потім кладемо цибулю і тушкуємо до золотистого кольору і додаємо гриби. Обсмажуємо все разом на сковороді 6 хвилин.
  • Подрібнюємо очищений часник і петрушку.
  • В обсмажені гриби додаємо часник з петрушкою, тушкуємо ще хвилину і знімаємо з вогню. Потім вливаємо лимонний сік і вершки. Додаємо сіль, перець до смаку, перемішуємо і залишаємо до повного охолодження.
  • В отриману начинку додаємо тертий сир і добре перемішуємо.
  • Хліб обсмажуємо до золотистого кольору в тостері або на сковороді.
  • Деко застеляємо фольгою і викладаємо на нього хлібні шматочки. Зверху викладаємо начинку і ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів, на 5-6 хвилин. А потім дістаємо, перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
  • Хліб для страви можна використовувати домашній з льоном і кунжутом, приготовлений за рецептом з нашого сайту.

    Кростини с грибами и сыром пармезан: очень вкусная закуска Приємного апетиту!