Готуємо в мультиварці: пишне суфле з печінки

Представляємо вашій увазі рецепт смачного суфле, яке ви з легкістю зможете приготувати в мультиварці.

Воно виходить таким ніжним, що просто тане у роті. Така пишна і апетитна закуска уплетается з величезним задоволенням. Приготувати його зовсім не складно, тому ви з легкістю зможете розбавити своє буденне або святкове меню такою смакотою. Зберігайте рецептик.

Потрібні інгредієнти

  • 500 гр печінки
  • 500 гр картоплі
  • 200 гр моркви
  • 200 гр цибулі
  • 4 зубчики часнику
  • 60 гр вершкового масла
  • 4 яйця
  • 80 гр манної крупи
  • сіль і чорний мелений перець за смаком

Починаємо процес

  • В першу чергу очищаємо потрібні нам овочі і добре вимиваємо. Після чого нарізаємо великими шматочками і складаємо в чашу блендера. Потім пюрируем все до однорідності.
  • Очищаємо печінку від плівок і прожилок. Нарізаємо великими шматочками і перекладаємо в чашу блендера. Пюрируем до однорідності.
  • Після чого об’єднуємо дві підготовлені маси і додаємо розм’якшене вершкове масло і манну крупу. Також відправляємо сюди чорний мелений перець і сіль. Добре все перемішуємо.
  • Використовуючи міксер, в окремій ємності збиваємо яйця пару хвилин.
  • Тепер об’єднуємо їх з підготовленою масою з печінки і акуратно перемішуємо до однорідності. Після чого залишаємо в такому вигляді при кімнатній температурі на 10 хвилин.
  • Чашу мультиварки змащуємо маслом і, після закінчення потрібного часу, перекладаємо сюди підготовлену печінкову масу.
  • Встановлюємо режим «Випічка» на 60 хвилин.
  • Після закінчення потрібного часу відключаємо підігрів і залишаємо в чаші ще на 10 хвилин. Потім за допомогою кошика пароварки дістаємо готове суфле і подаємо до столу зі сметаною.
  • Вам може сподобатися дуже смачне філе з індички в мультиварці, рецепт якого ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Готовим в мультиварке: пышное суфле из печени

    Приємного апетиту!