Я закохалася в цей салат-новий рік 2019-Вальдорфський салат

Цього разу ми вирішили познайомити вас з приготуванням класичного вальдорфського салату. Для цього салату вам знадобляться кисло-солодкі яблука і обов’язково зелені. А в якості заправки використовується майонез. Краще всього приготувати домашній майонез. На нашому сайті ви знайдете багато цікавих рецептів, один з яких вам обов’язково знадобиться. А ще для салату знадобляться волоські горіхи, їх краще не замінювати іншими. Такий салат можна готувати на кожен день або навіть до святкового.

Необхідні продукти

  • 200 грам курячого філе
  • 2 штуки стебла селери
  • трохи кореня селери
  • 1 яблуко
  • 120 грам винограду
  • 100 грам волоського горіха
  • 2 столові ложки майонезу
  • 2 столові ложки сметани
  • 1 столова ложка меду
  • сіль, перець

Починаємо приготування

  • Куряче філе відварюємо до готовності.
  • Селера очищаємо і нарізаємо соломкою. Яблука промиваємо і також нарізаємо соломкою. Селеру нарізаємо соломкою. Всі підготовлені продукти перекладаємо в миску. Туди ж кладемо виноград.
  • Волоські горіхи рубаємо на дрібні шматочки і додаємо в салат.
  • Розбираємо філе на волокна і кладемо в миску до решти продуктів.
  • У миску кладемо сметану, додаємо майонез, мед, сіль і перець. Все добре перемішуємо. Отриманим соусом заправляємо салат і все добре перемішуємо. І можна подавати до столу.
  • Я влюбилась в этот салат-новый год 2019-Вальдорфский салатПриємного апетиту!