Готуємо курку на кришці-смакота незвичайна

Представляємо вам дуже незвичайний рецепт. Адже звичну вам курку ми будемо готувати на кришці від каструлі. Так ви її ще не готували. Курочка виходить соковитою, ніжною і дуже смачною. Вона ідеально підійде до обіду або вечері. Готується простіше, ніж може здатися на перший погляд. А подавати курочку найкраще з овочевим салатом.

Необхідні продукти

  • 1 кілограм курячих гомілок
  • 1 чайна ложка коріандру
  • 1 чайна ложка імбиру
  • 1 чайна ложка паприки
  • 3 зубчики часнику
  • рослинна олія

Для салату

  • 4 огірка
  • 8 помідорів «Черрі»
  • 1 болгарський перець
  • підлогу граната
  • 3 столові ложки лимонного соку
  • зелень
  • оливкова олія
  • сіль, перець

Починаємо приготування

  • Курячі гомілки кладемо в миску, додаємо імбир, коріандр, паприку і сіль. Туди ж кладемо подрібнений часник. Все перемішуємо і в такому вигляді залишаємо на 2 години.
  • Мариновану курку обсмажуємо на сильному вогні до рум’яної скоринки.
  • Беремо каструлю, кладемо на дно кришку і наливаємо воду, вона повинна доходити до кришки.
  • Потім викладаємо на неї курку, а саму накриваємо каструлю кришкою. У такому вигляді залишаємо на 30-40 хвилин. Вогонь повинен бути мінімальним.
  • Приготуємо салат. Огірок промиваємо та нарізаємо кубиками. Точно також нарізаємо помідори «Черрі» та очищений болгарський перець. Подрібнюємо петрушку. Всі продукти перекладаємо в салатник і додаємо зерна граната. Салат солимо і перчимо за смаком. Вливаємо в нього оливкову олію і лимонний сік. Все перемішуємо і готово.
  • На тарілку кладемо готову курку і салат. А потім подаємо до столу. На нашому сайті є ще багато цікавих овочевих салатів. Ви можете приготувати абсолютно будь-або навіть пюре з цвітної капусти. Рецепт цього пюре можна знайти у нас на сайті. Воно ідеально підійде до вашого страви.

    Готовим курицу на крышке-вкуснятина необыкновеннаяПриємного апетиту!