Представляємо вам дуже незвичайний рецепт. Адже звичну вам курку ми будемо готувати на кришці від каструлі. Так ви її ще не готували. Курочка виходить соковитою, ніжною і дуже смачною. Вона ідеально підійде до обіду або вечері. Готується простіше, ніж може здатися на перший погляд. А подавати курочку найкраще з овочевим салатом.
Необхідні продукти
- 1 кілограм курячих гомілок
- 1 чайна ложка коріандру
- 1 чайна ложка імбиру
- 1 чайна ложка паприки
- 3 зубчики часнику
- рослинна олія
Для салату
- 4 огірка
- 8 помідорів «Черрі»
- 1 болгарський перець
- підлогу граната
- 3 столові ложки лимонного соку
- зелень
- оливкова олія
- сіль, перець
Починаємо приготування
На тарілку кладемо готову курку і салат. А потім подаємо до столу. На нашому сайті є ще багато цікавих овочевих салатів. Ви можете приготувати абсолютно будь-або навіть пюре з цвітної капусти. Рецепт цього пюре можна знайти у нас на сайті. Воно ідеально підійде до вашого страви.
Приємного апетиту!