Гарбузове пюре для самих маленьких

Гарбузове пюре-смачне доповнення до раціону немовлят. Пюре просто готується і виходить дуже ніжним. Воно обов’язково сподобається вашій дитині. До того ж, домашнє пюре більш натуральне і безпечне, адже не містить консервантів і додаткових ароматизаторів.

Необхідні продукти

  • 200 грам гарбуза
  • 100 мілілітрів води

Починаємо приготування

  • Гарбуз чистимо від шкірки, видаляємо серцевину (насіння та волокна). Потім добре промиваємо її і нарізаємо довільними шматочками.
  • Готовий продукт перекладаємо в каструлю, додаємо воду і ставимо на плиту. Масу доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні 15-20 хвилин. За бажанням можна додати сіль, але ми не рекомендуємо.
  • Готову гарбуз перемелюємо заглибним блендером до стану пюре, остуджуємо і можна годувати малюка.
  • З 8-ми місяців в таку страву можна додати яблуко або селеру. Тоді гарбузове пюре придбає трохи інший смак. Думаю в такому вигляді пюре сподобається малюкові не менше.

    Якщо у вас є більш дорослі дітки, то на нашому сайті ви можете знайти рецепт смачних котлеток з веснянками. Вони сподобаються не тільки дітям і прекрасно впишуться у ваше повсякденне меню.

    Тыквенное пюре для самых маленьких

    Приємного апетиту!