Фарширований болгарський перець у тесті: такий закуски ви ще не бачили

Пропонуємо рецепт приготування цікавою закуски, яка відмінно виглядає на будь-якому столі: фарширований болгарський перець в тесті. Готували вже таке блюдо? Так, це смачно і просто!

Дуже смачна і соковита закуска з перцю з гострою сирною начинкою з зеленню. Ви здивуєте своїх близьких і гостей цієї оригінальної закускою!! І ваш святковий стіл буде по-особливому різноманітний! Закуска виходить апетитними на вигляд, ароматною і в міру пікантною. Зробити її дуже легко, особливо якщо використовувати вже готове листкове тісто. Результат же, приголомшливий уяву: красиво, смачно, апетитно – розум отъешь.

Склад продуктів

  • перець болгарський – 7 штук,
  • листкове тісто – 450 грам,
  • сир – 300 грам,
  • зелений кріп – пучок,
  • часник – 15 грам,
  • куряче яйце – 1 штука,
  • сіль і чорний мелений перець – за смаком,
  • часник сушений – ½ чайної ложки,
  • сушений перець чилі – ¼ чайної ложки,
  • кунжут (насіння) – 1 столова ложка.

Як приготувати фарширований болгарський перець в тесті

  • Спочатку приготуємо начинку. У сир (можна брати будь-якої жирності і консистенції) додаємо дрібно нарізаний кріп, подрібнений часник пропускаємо його через прес).
  • Туди ж відправляємо сіль, перець мелений чорний, часник сушений, сушений перець чилі, половину збовтати яйця. Все гарненько перемішати.
  • Болгарський перець надрізаємо по довжині, чайною ложкою видаляємо насіння і перегородки. Начиняємо щільно перці нашої начинкою.
  • Пласт листкового тіста, товщиною 5 міліметрів, розрізаємо на смужки: шириною 2,5-3 сантиметри.
  • Рада. Листкове тісто можна приготувати самій: за нашим рецептом це можна зробити дуже швидко, без особливих заморочок.
  • Смужками закутуємо перець внапуск, починаючи з плодоніжки і рухаючись до верхівки. У верхівки перцю тісто з’єднуємо щільно.
  • Закутані перці викладаємо на деко, застелене пергаментом. Зверху перці змащуємо яйцем і посипаємо кунжутом.
  • Ставимо деко в розігріту до 220 градусів духовку на 25-30 хвилин. Готовим перцям в тесті даємо трохи охолонути.
  • Фарширований болгарський перець в тесті виходить дуже апетитним і смачним! Хрустка скоринка тіста і соковита пікантна начинка – пальчики оближеш! Перці можна розрізати на порційні шматочки, а можна подати і цілком. Ефектна закуска святкового столу – з мінімуму продуктів і без особливих зусиль! Обов’язково спробуйте: і насолодитеся смаком. Після чого повертайтеся на наш сайт за новими рецептами.

    Фаршированный болгарский перец в тесте: такой закуски вы еще не видели

    Приємного всім апетиту.