Дуже смачні шпинатні панкейкі

Представляємо вашій увазі рецепт дуже апетитних панкейків, які припадуть до душі усім.

Панкейкі користується особливою популярністю. Більшість хозяечек готують їх солодкими. Ми пропонуємо вам зробити солоними. Подати їх можна і до перших страв, і в якості закуски з улюбленим соусом. У будь-якому варіанті виходять вони мега апетитними. Приготувати їх простіше простого, тож впорається будь-яка господиня. Рекомендую всім спробувати.

Потрібні інгредієнти

  • 1 яйце
  • половина чайної ложки солі
  • 1 чайна ложка цукрового піску
  • 1 столова ложка рафінованої соняшникової олії
  • 200 мл молока
  • 200 гр сметани
  • 120 гр шпинату
  • щіпка соди
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 220-250 гр борошна

Починаємо процес

  • В першу чергу в окрему ємність відправляємо сметану, масло, яйце, цукровий пісок і сіль. Віночком все добре перемішуємо.
  • Подрібнюємо шпинат і разом з молоком відправляємо до решти інгредієнтів. Знову добре перемішуємо.
  • Тепер об’єднуємо борошно з розпушувачем і содою. Перемішуємо все і пересипаємо слідом. Замішуємо тісто. Воно повинно вийти досить рідким.
  • Після чого розігріваємо сковороду. Вона повинна бути сухою. Вогонь робимо мінімальним.
  • Потім порціями відправляємо підготовлене тісто. Обсмажуємо панкейкі з двох сторін до готовності. Перевертаємо їх в той момент, коли на поверхні з’являються бульбашки.
  • Після чого їх потрібно викласти на решітку і остудити.
  • Після закінчення потрібного часу панкейкі можна подавати до столу. Як доповнення можете використовувати сметану, йогурт або соуси.
  • Ще Вам можуть сподобатися приголомшливі пісні панкейкі, рецепт яких ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів «.

    Очень вкусные шпинатные панкейки

    Приємного апетиту!