Деруни з грибами: смачне і пісне страву

Деруни з грибами виходять досить гарними на вигляд. Але повірте, неймовірно смачними. Таке блюдо можна сміливо їсти в піст або просто приготувати до сніданку. А також такі деруни можна брати з собою на роботу або в дорогу.

Необхідні продукти

  • картопля — 700 гр
  • гриби — 500 гр
  • цибуля — 2 шт
  • сіль, перець за смаком

Починаємо приготування

  • Лук очищаємо, нарізаємо великими шматочками і перекладаємо на сковороду. Обсмажуємо до рум’яного стану і додаємо до нього гриби. Все перемішуємо і обсмажуємо ще 5-7 хвилин.
  • Картоплю очищаємо і нарізаємо великими шматочками.
  • Обсмажені гриби з цибулею і картоплею пропускають через м’ясорубку. Отриманий фарш солі і перчимо за смаком.
  • Нагріваємо сковорідку, промазуємо маслом і ложкою викладаємо підготовлене тісто. Смажимо на середньому вогні з двох сторін до готовності і перекладаємо на тарілку. А потім подаємо до столу.
  • Спробуйте також оладки з яйцями і зеленим цибулею. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.

    Драники с грибами: вкусное и постное блюдо

    Приємного апетиту!