Чудовий чізкейк з пряними мандаринами

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного чізкейку, який сподобається всім.

Має він приголомшливий зовнішній вигляд і гарні смакові якості. Цей чізкейк просто райське сирне насолоду. Виходить він легким, повітряним і таким смачним, що від нього просто складно відірватися. Його можна з гордістю і подати до святкового столу. Всі гості будуть в захваті. Коли ви спробуйте його одного разу, то обов’язково захочете повторити. Рекомендую кожної хозяєчці взяти цей рецептик на заміточку.

Потрібні інгредієнти

  • 120 гр чорного шоколаду
  • 300 гр тростинного цукру
  • 80 гр мигдалю
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 700 гр сиру
  • 2 апельсина
  • 7 мандарин
  • 120 гр вершкового масла
  • 5 яєць
  • 50 гр борошна
  • 2 столові ложки какао
  • розмарин за смаком
  • мелена кориця за смаком
  • 100 мл води

Починаємо процес

  • В першу чергу на водяній бані розтоплюємо шоколад. Мигдаль подрібнюємо в борошно.
  • В окрему ємність відправляємо розм’якшене вершкове масло і 100 гр тростинного цукру. Використовуючи міксер, збиваємо до однорідності.
  • Після чого додаємо сюди розтоплений і охолоджений шоколад. Продовжуємо процес перемішування.
  • Потім по одному додаємо 2 яйця. Після кожного додавання збиваємо. Тепер насипаємо мигдалеву борошно і продовжуємо процес збивання.
  • Після чого відправляємо сюди пшеничне борошно, розпушувач і какао. Добре все перемішуємо до однорідності.
  • В іншу ємність відправляємо сир та інші яйця. Насипаємо 100 гр тростинного цукру і, використовуючи міксер, теж збиваємо до однорідності.
  • З одного апельсина знімаємо цедру і перекладаємо в цю саму масу. Добре все перемішуємо.
  • Беремо роз’ємну форму і змащуємо її маслом. Після чого відправляємо сюди підготовлену шоколадну масу і розрівнюємо.
  • Зверху викладаємо сирну масу і також розрівнюємо.
  • Відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 160°, на 60 хвилин.
  • Після закінчення потрібного часу діставати виріб не треба. Залишаємо його осбывать у вимкненій духовці.
  • Після чого перекладаємо холодильник на дві години.
  • Після закінчення потрібного часу очищаємо від шкірки мандарини і ділимо їх на часточки. За потреби видаляємо білу плівочку.
  • У сотейник відправляємо 100 мл води і сік одного апельсина. Потім потрібно відправити сюди шкірку 2-3 мандаринів, паличку кориці, гілочку розмарину і цукровий пісок, який залишився. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Після чого продовжуємо процес варіння ще 4-7 хвилин.
  • Після закінчення потрібного часу проціджуємо підготовлений сироп і заливаємо їм часточки мандаринів. Накриваємо цю ємність кришкою і залишаємо в такому вигляді до повного охолодження.
  • Дістаємо виріб з холодильника і викладаємо поверх ароматні шматочки. За бажанням прикрашаємо м’ятою і подаємо до столу.
  • Вам може сподобатися смачний сирний шоколадний чізкейк, рецепт якого ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Восхитительный чизкейк с пряными мандаринами

    Приємного апетиту!