Традиційні донатси готуються досить довго. Спочатку вам потрібно завести дріжджове тісто, потім приготувати начинку і тільки після цього приступити до самого процесу приготування. Але ми хочемо розповісти вам як приготувати ліниві донатси. Повірте, це набагато простіше і швидше. І ми впевнені, на смак це не вплинуло. Ледачі донатси виходять апетитні, ароматні і дуже-дуже смачні.
Необхідні продукти
- молоко — 150 мл
- куряче яйце — 1 шт
- рослинне масло — 1 ч. л
- пшеничне борошно — 120 гр
- цукор — 2 ст. л
- розпушувач — 1 ч. л
- щіпка солі
- яблука — 5 шт
Для посипання
- цукор — 60 г
- кориця — 0,5 ч. л
Починаємо приготування
Спробуйте також донатси без обсмажування. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!