Дивовижно смачний морквяний пиріг з ванільним кремом

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного морквяного пирога, який ви точно ніколи не пробували.

Ви навіть не уявляєте яка це смакота. Цей казковий пиріг полюблять не тільки дорослі, але і діти. Він не тільки гарний, ароматний і корисний, але ще й корисний. Також виходить повітряним, соковитим і легким. Його ніжність підкорить кожного, тому обов’язково спробуйте його приготувати. Ви обов’язково будете приємно здивовані результатом. Рекомендую кожної хозяєчці взяти цей рецептик на заміточку.

Потрібні інгредієнти

  • 600 гр борошна
  • 200 гр моркви
  • половина чайної ложки солі
  • 3 чайні ложки ванільного екстракту
  • 1 чайна ложка меленого імбиру
  • половина чайної ложки мускатного горіха
  • 2 чайні ложки яблучного оцту
  • 10 столових ложок кокосової олії
  • 400 гр вершкового сиру
  • 500 гр тростинного цукру
  • 2 чайні ложки насіння льону
  • 1 чайна ложка молока
  • половина чайної ложки гвоздики
  • 2 чайні ложки соди
  • 300 гр волоських горіхів
  • 500 мл води

Починаємо процес

  • В першу чергу на деко викладаємо волоські горіхи і відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на 5 хвилин.
  • Тепер в окрему ємність просіваємо борошно і додаємо 400 гр тростинного цукру. За бажанням можете його замінити на звичайний цукровий пісок.
  • Також потрібно додати половину чайної ложки солі, молоду корицю, мелену гвоздику, імбир, мускатний горіх, дві чайні ложки соди і дві чайні ложки ванільного екстракту.
  • Очищаємо моркву і, використовуючи тертку, натираємо її на дрібній фракції.
  • Волоський горіх розрізаємо в дрібну крихту зручним для вас способом. Загальна кількість ділимо на дві частини. Одну з них відправляємо до борошняної суміші і добре перемішуємо.
  • В кавомолці або блендері подрібнюємо насіння льону і об’єднуємося з 100 мл води. Добре перемішуємо.
  • Тепер в окрему ємність відправляємо 10 столових ложок кокосової олії, 400 мл холодної води, дві столові ложки яблучного оцту, суміш насіння льону, ваніль і дві склянки підготовленої моркви. Добре все перемішуємо до однорідності.
  • Після чого беремо дві однакові форми для випічки змащуємо їх вершковим маслом. Потім виливаємо сюди підготовлене морквяне тісто і відправляємо в духовку на 35 хвилин.
  • Після закінчення потрібного часу духовку вимикаємо, але не дістаємо коржі ще 10 хвилин. Вже після цього виймаємо з форми і даємо повністю охолонути.
  • Потім в окрему ємність відправляємо сирний сир, цукор і ваніль. Використовуючи міксер, збиваємо все. Кожен корж змащуємо підготовленим кремом і укладаємо один на одного.
  • Посипаємо горіхами і ставимо в холодильник на 6-8 годин для того, щоб він просочився.
  • Вам може сподобатися дуже апетитний морквяний пиріг з чорносливом, рецепт якого ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Изумительно вкусный морковный пирог с ванильным кремом

    Приємного апетиту!