Бюджетний вечерю, так просто-оладки з фаршем

Оладки з фаршем, іноді їх називають «ледачі біляші» — смачне і ситне блюдо на кожен день. Їх дуже легко приготувати, тому страва стане «паличкою-виручалочкою» коли немає часу на приготування звичного вечері або обіду. А ще такі оладки можна готувати до сніданку або для перекусу на роботі. Оладки виходять неймовірно апетитними і сподобаються кожному, хто їх спробує.

Необхідні продукти

  • 250 грам курячого фаршу
  • 1 цибулина
  • сіль, перець

Для тіста

  • 300 грам кефіру
  • 1 куряче яйце
  • 200 грам пшеничного борошна
  • пів чайної ложки соди
  • 1 чайна ложка цукру
  • пів чайної ложки солі
  • рослинна олія

Починаємо приготування

  • Лук очищаємо і перемелюємо в блендері або пропускаємо через м’ясорубку. Додаємо його в фарш. Туди ж кладемо сіль і перець, все перемішуємо.
  • У миску вливаємо кефір, вбиваємо яйце і додаємо сіль, цукор і соду. Все перемішуємо вінчиком. В отриману масу додаємо просіяне борошно і знову перемішуємо.
  • У сковороду наливаємо олію і нагріваємо його. Викладаємо ложкою тісто у вигляді оладок і обсмажуємо 1-2 хвилини. Потім в центр кладемо фарш, злегка придавлюємо і перевертаємо. Смажимо оладки на середньому вогні до рум’яного кольору.
  • Готові оладки-біляші викладаємо на паперовий рушник, це допоможе позбавитися від зайвого жиру. І подаємо до столу.
  • До таких оладикам ми рекомендуємо подати апетитний цибульний соус. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Бюджетный ужин, так просто-оладьи с фаршемПриємного апетиту!