Сьогодні у мене простий рецепт апетитного перекусу або доповнення до будь-якого гарніру: супер смачні печінкові оладки!
Страва не тільки соковите, ніжне, смачне, але ще і неймовірно корисне! Вдале поєднання інгредієнтів в цьому рецепті приголомшить кожного! Процес приготування простий і досить швидкий, а результат – приголомшливий! Дуже смачне блюдо для всіх любителів печінки! Приготуйте оладки за цим рецептом – і переконаєтеся самі!
Необхідні інгредієнти
- яловича печінка – 600 грам,
- сире куряче яйце – 1 штука,
- сметана (будь – % жирності) – 60 грам,
- цибуля ріпчаста – 1 штука,
- вівсяні пластівці – 50 грам,
- часник – 1-2 зубчики,
- сіль – 2/3 чайної ложки,
- перець чорний мелений – 1/4 чайної ложки,
- рослинне масло – для смаження.
Як приготувати найсмачніші печінкові оладки
Печіночники виходять соковиті, пористі всередині! Їх можна подати з будь-яким гарніром, а можна просто покласти на шматочок хліба: вийде відмінний бутерброд до чашки чаю або кави. Найсмачніші печінкові оладки відмінно поєднуються з ароматним сметанним або сирним соусом, а також чудово виглядають на шматочку домашньої коржі або скибочці ароматного хліба. Загалом, саме головне – приготувати їх: а з чим і як подати, ви розберетеся самі. На нашому сайті вас чекають і інші прості рецепти смачних страв: залишайтеся з нами.
Приємного всім апетиту.