Божественний сирний торт з хурмою

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного тортика, який сподобається абсолютно всім.

Це ласощі виглядає ефектно, тому його з гідністю можна подати і до святкового столу. Складається він з основи з печива, ніжного вершково-сирного суфле і ароматною хурми. Зима — найкращий час для такого десерту. Рекомендую всім спробувати таку смакоту.

Потрібні інгредієнти

  • 80 гр вершкового масла
  • 125 гр печива
  • 2 хурми
  • 500 гр цукрового піску
  • 2 столові ложки лимонного соку
  • 2 яйця
  • 100 гр вершків
  • 500 гр сиру

Починаємо процес

  • В першу чергу в чашу блендера відправляємо печиво подрібнюємо його в крихту.
  • Після чого додаємо розм’якшене вершкове масло і добре перемішуємо.
  • Беремо роз’ємну форму застеляємо її пергаментним папером. Тепер на дно кладемо підготовлену крихту і розподіляємо, утрамбовуючи.
  • Ставимо форму в холодильник на півгодини.
  • Потім в окрему ємність поміщаємо сир, 300 гр цукрового піску, яйця, вершки і лимонний сік. Збиваємо все міксером.
  • Тепер розміщуємо підготовлену масу поверх печива і ставимо в духовку, попередньо розігріту до 160 градусів, на 35 хвилин.
  • Після закінчення потрібного часу дістаємо заготівлю і даємо їй охолонути. Після чого кладемо в холодильник на 3 години.
  • Потім в окрему ємність відправляємо цукровий пісок, який залишився, і воду. Доводимо до кипіння.
  • Вимиваємо хурму і нарізаємо її тоненькими скибочками. Після закінчення потрібного часу відправляємо її в цукрову воду і варимо 5 хвилин.
  • Потім залишаємо хурму остигати. Після чого викладаємо скибочки поверх запіканки.
  • Тепер тортик можна подавати до столу.
  • Вам може сподобатися сирний пиріг з яблуками і кокосової карамеллю, рецепт якого ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Божественный творожный торт с хурмой

    Приємного апетиту!