Апетитний суп в горщиках-шикарне блюдо до обіду

Хочете здивувати своїх рідних? Приготуйте апетитний суп в горщиках. Блюдо виходить таким смачним, як ніби приготовлено в печі.Готувати його можна в порційних горщиках або одному великому горщику. Замість яловичини можна покласти свинину або курку. Але так страва вийде вже трохи іншим.

Необхідні продукти

  • яловичина — 500 гр
  • картопля — 300 гр
  • баклажани — 200 гр
  • помідори — 200 гр
  • болгарський перець — 200 гр
  • морква — 1 шт
  • часник — 5 зубчиків
  • цибуля
  • сіль, перець за смаком

Починаємо приготування

  • Лук очищаємо і нарізаємо довільними шматочками. М’ясо промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками.Помідори і баклажани нарізаємо кубиком. Перець очищаємо від насіння і ріжемо на середні шматочки. Очищену картоплю нарізаємо кубиком. Моркву очищаємо і натираємо на тертці.
  • Всі підготовлені продукти перекладаємо в миску, додаємо сіль, перець і перемішуємо.
  • Отриману суміш розкладаємо по горщикам, заповнюючи їх на 2/3.
  • Часник очищаємо і пропускаємо через прес, додаємо його в горщики.
  • Потім в горщики наливаємо воду так, щоб вона злегка покривала овочі з м’ясом. Потім накриваємо їх кришками і ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів. І випікаємо протягом 1 години.
  • У готовий суп додаємо подрібнену зелень і подаємо до столу.

    Спробуйте також «Спекотне лісника», приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Аппетитный суп в горшочках-шикарное блюдо к обеду

    Приємного апетиту!