Тарт-відкритий пиріг, в основі якого лежить пісочне тісто. Може бути з абсолютно різними начинками (солодкої або солоної). Але сьогодні ми пропонуємо вам приготувати десертний тарт з яблуками. Блюдо виходить дивним, неймовірно смачним і ароматним.
Необхідні продукти
Для тіста
- 300 грам пшеничного борошна
- 2 столові ложки цукру
- 250 грам вершкового масла
- 2 жовтки
Для начинки (компоті)
- 3 яблука
- 1 столова ложка кориці
- 2 столові ложки цукру
- 1 столова ложка води
Для начинки (завершального шару)
- 2 яблука
- 4 столові ложки абрикосового джему
- 1 столова ложка води
Починаємо приготування
Рада. З решти білків можна приготувати шоколадно-горіхове печиво без борошна. Рецепт ви можете знайти у нас на сайті.
Приємного апетиту!