За цим рецептом виходять просто ідеальні млинці: тонкі, ніжні і хрусткі. Щоб надати їм аромат ми рекомендуємо додати ром, апельсиновий лікер або цедру. Випікати млинці найкраще на чавунній сковороді, але якщо її немає, то можна скористатися звичайною. Млинці можна подавати зі сметаною, варенням або йогуртом.
Необхідні продукти
- 125 грам пшеничного борошна
- 3 курячих яйця
- 300 мілілітрів молока
- 30 грам вершкового масла
- 10 грам цукру
- щіпка солі
- 30 мілілітрів води
- 1 чайна ложка лимонної цедри
- ром за бажанням
Починаємо приготування
Спробуйте також млинці без яєць і молока. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!