Шурпа в мультиварці з крупно нарізаними овочами і наваристим бульйоном
- Кількість порцій: 5
- Час підготовки: 10 хвилин
- Час приготування: 3 хвилини
Кайнатма шурпа з баранини, як приготувати в мультиварці
Бульйон для страви можна зварити заздалегідь, процідити і зберігати в холодильнику, тоді час приготування скоротиться до 40 хвилин.
Приготування:
Подавайте шурпу, зварену в мультиварці з подрібненою зеленню і сметаною.
Ковурма шурпа, рецепт в мультиварці
Для ковурмы шурпи м’ясо і овочі попередньо обсмажують в чашу мультиварки.
Продукти:
- баранина – 400 г;
- помідор – 1 шт.;
- морква – 1 шт.;
- цибуля – 200 г;
- картопля молода – 500 г;
- мелений червоний перець – 2г;
- зіра – 2 г;
- кінза сушена – 2 г;
- базилік зелений – 2 гілочки;
- кріп – 1 гілочка;
- зелена цибуля – 2 пера;
- сіль – 20 г;
- вода – 1,5 л.
Приготування:
В мультиварці шурпу готувати можна в режимі «Суп», «Мультиповар» або «Гасіння». Тривалий час приготування робить страву наваристим, а спеції надають йому приголомшливий аромат.