Млинці з кленовим сиропом

Блинчики с кленовым сиропом

Інгредієнти:

Борошно пшенична

280 грамів

Дріжджі

0,5 пакетиків

Сіль

1 ч. л.

Молоко

500 мілілітрів

Яйця курячі

4 штуки

Масло вершкове несолоне (+ масло для смаження)

30 грамів

Цукор

2 ст. л.

Сироп кленовий
  • Кількість порцій: 8
  • Час підготовки: 15 хвилин
  • Час приготування: 25 хвилин

Розповідаємо, як приготувати млинці за рецептом Анни Лабушевой, бренд-шефа ресторанів «Калина», «Кунжут», Trump’s лін р. в Сочі і шеф-кухаря команди США у фільмі «Кухня. Остання битва».

Спосіб приготування:

Змішати в глибокій посуді борошно, дріжджі і сіль. В окремій мисці злегка збити молоко і яєчні жовтки.
Влити яєчно-молочну масу в суміш сухих компонентів, додайте туди ж розтоплене вершкове масло і ретельно перемішати все разом до отримання однорідної рідкої маси.

В окремому посуді збити білки в високу і міцну піну. Після чого додати цукор, постійно збиваючи білки. Додати збиті з цукром білки до основної маси в два прийоми, помішуючи тісто акуратно зверху вниз.

Нагріти сковороду з антипригарним покриттям, змастити її шматочком вершкового масла і викласти ложкою тісто (приблизно по 50 мл).

Смажити млинці поки краю не поміняють колір золотистий (приблизно 3 хвилини), після чого перевернути млинець. З іншого боку він обсмажується швидше.

Скласти млинці стопкою на тарілку і полити кленовим сиропом. За бажанням можна прикрасити лохиною і малиною.