Інгредієнти:
- Сир
100 грамів
- Полуниця
100 грамів
- Цукор
1 ст. л.
- Ванільний цукор
5 грамів
- Вершки
20 грамів
Для млинчиків
- Молоко
700 мілілітрів
- Борошно пшенична
230 грамів
- Олія рослинна рафінована
100 грамів
- Яйця курячі
2 штуки
- Вершки
50 грамів
- Цукор
1,5 ст. л.
- Сіль
0,5 ч. л.
- Кількість порцій: 1
- Час підготовки: 20 хвилин
- Час приготування: 20 хвилин
- Температура подачі: Кімнатна температура
- Тип обробки: Жарення
- Привід: Масляна
- Сезон: весна
Це просте, але вишукане блюдо готується дуже швидко і з ним впорається навіть починаюча господиня. Шеф-кухар ресторану «Бавариус» Геннадій Серенков поділився рецептом ефектних французьких млинців.
Спосіб приготування:
Підготувати інгредієнти для тонких млинчиків. Замісити тісто.
У тепле молоко з вершками, додати борошно. Ретельно перемішати, щоб не утворювалися грудочки. Потім додати яйця і залишилися інгредієнти. Млинці випікати на млинцевої сковороді.
Приготувати начинку.
Сир перемішати з ванільним цукром і вершками до однорідної маси.
Полуницю з цукром пробити в блендері, щоб вийшов полуничний соус.
У центр млинці викласти начинку з сиру і акуратно скрутити млинці трубочкою.
Млинцеві рулетики полити полуничним соусом, посипати пудрою, прикрасити залишилася полуницею та м’ятою.