Вівсяне печиво на кефірі урізноманітнює раціон бажаючих схуднути.
Інгредієнти:
- Вівсяні пластівці
300 грамів
- Кефір
300 мілілітрів
- Ізюм
5 ст. л.
- Волоські горіхи
100 грамів
- Мед
2 ст. л.
- Кількість порцій: 5
- Час приготування: 20 хвилин
Чим корисно вівсяне печиво на кефірі
При правильному приготуванні печиво на основі вівсянки стане джерелом корисних складних вуглеводів, а також багато необхідних організму мікроелементів: кальцію, цинку, магнію, фосфору і калію, якими так багатий овес. Крім того, овес містить вітаміни Е, Н, РР, а також вітаміни групи В.
Цей злак зміцнює імунітет, поліпшує роботу серцево-судинної і нервової систем, сприяє загальному оздоровленню організму і поліпшенню розумової діяльності. Нижче піде мова про те, як приготувати таке печиво на кефірі без борошна і цукру білого.
Як приготувати дієтичне вівсяне печиво на кефірі
Інгредієнти:
- вівсяні пластівці – 300 гр;
- нежирний кефір – 300 мл;
- родзинки – 5 столових ложок;
- горіхи волоські – 100 гр;
- кориця або ванільний цукор;
- мед – 2-3 столових ложки.
Приготування:
Дієтичне печиво вівсяне чудово поєднується з молоком або чаєм. Відмінно підходить для сніданку або перекус в школі. Воно красиве, ароматне і хрустке. Вівсяне печиво – приклад того, що смачна їжа може бути корисною!
Читайте далі: котлети в духовці