Пропонуємо вам рецепт приготування неймовірно апетитного м’ясної страви: суперсочные котлети з овочами, запечені в духовці.
Такі котлети можна приготувати і на сніданок, і на обід, і на вечерю. Ці легкі котлети не шкодять нашому організму: якщо, звичайно, апетит не підведе! Адже такої смакоти обов’язково захочеться ще і ще! Подавати їх на стіл можна і в якості самостійної закуски, і з будь-яким гарніром: все буде залежати від уподобань вашої родини. Ну що, йдемо на кухню і починаємо готувати?
Склад продуктів
- фарш (свинина + яловичина) – 700 грам,
- білокачанна капуста – 300-400 грам (замість капусти можна використовувати кабачок),
- цибуля ріпчаста – 1 штука,
- часник – 5 зубчиків,
- хмелі-сунелі – 1 чайна ложка,
- сіль, перець – за смаком (котлети можна додати відварений до напівготовності рис).
Для підливи
- морква – 1 штука,
- цибуля ріпчаста – 1 штука,
- томатна паста – 2 столові ложки,
- вода гаряча – 1 склянка,
- сіль, перець – за смаком,
- цукровий пісок – 1 чайна ложка,
- пшеничне борошно – 1 їдальня ложка,
- сметана – 2 столових ложки.
Суперсочные котлети з овочами в духовці: покроковий процес приготування
Суперсочные котлети з овочами, запечені в духовці, самі просяться в рот! Гарнір вибираєте за своїм бажанням: можна і з горохом, і з картоплею, і з макаронами подати. Не забуваємо про соус у формі для запікання: поливаємо їм гарнір зверху, для соковитості і посилення смаку! Котлетки можна і в якості самостійного блюда на стіл подати: з шматочком ароматною і ситної коржі. Рецепт будь-якого з перерахованих страв, ви можете подивитися на нашому сайті.
Приємного апетиту!