Свинячий шашлик

Свиной шашлык

Інгредієнти:

Свинина

2 кілограми

Соус (барбекю)

150 грамів

Апельсин (сік)

2 штуки

Сіль
Перець чорний мелений
  • Кількість порцій: 6
  • Час підготовки: 6 годин
  • Час приготування: 20 хвилин
  • Температура подачі: Гаряче блюдо
  • Тип обробки: Гриль
  • Привід: Пікнік
  • Сезон: весна-літо

Шашлик зі свинини – один із самих простих і поширених видів шашлику. Головне – правильно вибрати маринад і витримати м’ясо на мангалі, щоб воно встигло підготуватися.

Спосіб приготування:

Свинину ріжемо шматочками і перемішуємо з соусом і апельсиновим соком. Залишаємо м’ясо в прохолодному місці на ніч, щоб добре замаринувалося.

На наступний день нанизуємо м’ясо на шампури і смажимо на вугіллі, часто перевертаючи, щоб не підгоріли.

До речі, упереміш з м’ясом можна нанизати на шампури шматочки апельсина.