Пропонуємо вам рецепт приготування капусти: так не звичайної, білокачанної, а цвітної та броколі. Закуска з цвітної капусти – це і чудовий овочевий гарнір і відмінне самостійне блюдо.
Дуже важливо, правильно її приготувати: і тоді будуть їсти всі. Страви із цвітної капусти і броколі дуже корисні: це всім відомо. Але не всім відомо, як смачно їх приготувати, щоб не тільки сподобалися, але і залишилися у вашому списку страв: коханими і бажаними! Сьогодні ми вирішили заповнити цей пробіл у вашому кулінарному освіту: і розкрити секрети приготування дуже смачного, апетитного і ароматного страви.
Склад продуктів
- цвітна капуста – 230 грам,
- капуста брокколі – 230 грам,
- болгарський перець – 1 штука,
- часник – 3-4 зубчики,
- оливкова олія – 3-4 столові ложки,
- сіль і чорний перець – за смаком,
- орегано – ½ чайної ложки,
- майоран – ½ чайної ложки,
- часник сушений – 1 чайної ложки,
- зелень – за смаком.
Закуска з цвітної капусти: покроковий процес приготування
Минув час, дістаємо капусту з духовки. Зверху страву посипаємо нарізаною зеленню. Закуска з цвітної капусти – це красиво, апетитно: і, саме головне, неймовірно смачно і корисно! Спробуйте приготувати капусту по цьому рецепту: сподобається не тільки вам, але і всім, хто її спробує!
Приємного апетиту.