Листковий салат «Генерал» до новорічного столу 2019

Хочемо поділитися з вами рецептом ще одного смачного листкового салат до новорічного столу. Він дуже просто готується і виходить неймовірно смачним. Копчена курочка надає йому легку нотку пікантності, а буряк робить його яскравим і надає святковий вигляд. Особливо салат сподобається чоловікам, адже він яскравий і ситний.

Необхідні продукти

  • копчена індичка — 400 гр
  • курячі яйця — 4 шт
  • морква — 3 шт
  • твердий сир — 100 гр
  • буряк — 2 шт
  • майонез — 300 гр
  • часник — 3 зубчики
  • волоські горіхи — 60 гр
  • зелень

Починаємо приготування

  • Копчену індичку очищаємо від кісточок і шкірки. Потім нарізаємо на дрібні шматочки і кладемо в миску.
  • Очищений часник подрібнюємо і додаємо до м’яса, туди ж кладемо майонез (2 ст. л.) і все перемішуємо.
  • На блюдо встановлюємо роз’ємне кільце і на дно викладаємо шар з м’яса, добре розрівнюємо.
  • Очищені яйця натираємо на тертці зверху на м’ясний шар промазуємо майонезом.
  • Моркву відварюємо до готовності, очищаємо і натираємо на тертці. Наступним шаром викладаємо її на яйця, а зверху робимо сіточку з майонезу.
  • На моркву натираємо сир твердий, він буде наступним шаром в нашому салаті. Його також промазуємо майонезом.
  • Буряк запікаємо в духовці до готовності або відварюємо. Потім очищаємо її і натираємо на тертці. Підготовлену буряк кладемо в миску, змішуємо з майонезом і викладаємо наступним шаром.
  • Рубаємо дрібно підготовлені горіхи. Ми рекомендуємо їх попередньо обсмажити на сухій сковороді. Подрібненими горіхами присипаємо буряковий шар.
  • З моркви вирізаємо зірки (3 шт.) і прикрашаємо ними салат. А по краю викладаємо гілочки підготовленої зелені.
  • Салат ставимо в холодильник і залишаємо на кілька годин настоюватися. А потім подаємо до столу і насолоджуємося чудовим смаком.

    До речі, для заправки салату ви можете використовувати домашній майонез. На нашому сайті є багато рецептів його приготування.

    Слоеный салат «Генерал» к новогоднему столу 2019Приємного апетиту!