Новорічний салат «Ситий пан»

Цей салат вам точно варто приготувати на святковий стіл! Ви тільки подивіться який він шикарний. Його точно буде складно обійти своєю увагою. Ми впевнені, цей салат з’їдять самим першим і будуть просити добавки. Салат готується з простих продуктів, а родзинку йому надають мариновані гриби, приготовані за рецептом з нашого сайту.

Необхідні продукти

  • 500 грам відварного картоплі
  • 250 грам маринованих грибів
  • 300 грам маринованих огірків
  • 400 грам курячого філе
  • 200 грам шинки
  • 200 грам сиру
  • 6 курячих яєць
  • майонез

Для прикраси

  • петрушка, кріп
  • перепелині яйця
  • свіжий огірок
  • салат
  • оливки
  • відварна морква

Починаємо приготування

  • На блюдо встановлюємо кільце для салату.а в центр ставимо склянку.
  • Відварну картоплю очищаємо від шкірки, натираємо на тертці і першим шаром викладаємо на блюдо. Солимо і перчимо його на смак, а потім промазуємо майонезом.
  • Огірки натираємо на тертці, віджимаємо від рідини і викладаємо на картоплю. Мариновані грибочки ріжемо на дуже маленькі шматочки і викладаємо зверху на огірки. Потім робимо майонезну сіточку.
  • Куряче філе солимо і перчимо за смаком, а потім обсмажуємо до готовності. М’яса даємо повністю охолонути, потім нарізаємо дрібними шматочками і викладаємо на шар з грибочків. Курку також змащуємо майонезом.
  • Курячі яйця відварюємо круто, очищаємо і натираємо на тертці. Робимо з них наступний шар промазуємо майонезом.
  • Шинку нарізаємо малюсіньким кубиком і викладаємо на шар з яєць, зверху робимо майонезну сіточку. І останнім шаром викладаємо тертий сир.
  • Готовий салат прибираємо в холодильник на кілька годин просочуватися.
  • Перед подачею прибираємо кільце і склянку. Подрібнюємо підготовлену зелень і обсипаємо боки салату. Зверху викладаємо укропные гілочки, а також половинки варених перепелиних яєць. Також на салат викладаємо салатні листя, оливки і нарізаний кільцями свіжий огірок. І подаємо до столу.
  • Новогодний салат «Сытый барин»

    Приємного апетиту!