Олів’є «Вечірній сюрприз»

Оливье «Вечерний сюрприз»

Інгредієнти:

Філе куряче

1 штука

Олія соняшникова

2 ст. л.

Картопля

2 штук(і)

Морква

1 штука

Яйця курячі

2 штук(і)

Яблуко

1 штука

Огірки мариновані

1 штука

Маслини

50 грамів

цибуля зелена

50 грамів

Майонез

200 грамів

Часник

1 зубчик

Лимонний сік

1 ст. л.

Сіль
Перець чорний мелений
  • Кількість порцій: 4
  • Час приготування: 40 хвилин
  • Час приготування: 20 хвилин
  • Температура подачі: Кімнатна температура
  • Кухня: Європейська
  • Привід: Новий Рік
  • Сезон: зима

Куряче філе обсмажуємо на рослинному маслі. Картоплю і моркву відварюємо до готовності. Яйця варимо круто, потім очищає їх від шкаралупи. Потім філе, картопля, морква і яйця нарізаємо дрібними кубиками. Ці ж дії здійснюємо з яблуком і з маринованим огірком. А маслини і зелений лук постараємося нарізати на красиві каблучки. Щоб приготувати соус, часник пропускаємо через прес, змішати з майонезом, лимонним соком і січеною зеленню. Звичайно ж, не забувши отриману суміш поперчити і послить за смаком. І останній творчий штрих – це рясно полити соусом всі інгредієнти салату – і ретельно перемішати.