Інгредієнти:
- Філе куряче
1 штука
- Олія соняшникова
2 ст. л.
- Картопля
2 штук(і)
- Морква
1 штука
- Яйця курячі
2 штук(і)
- Яблуко
1 штука
- Огірки мариновані
1 штука
- Маслини
50 грамів
- цибуля зелена
50 грамів
- Майонез
200 грамів
- Часник
1 зубчик
- Лимонний сік
1 ст. л.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Кількість порцій: 4
- Час приготування: 40 хвилин
- Час приготування: 20 хвилин
- Температура подачі: Кімнатна температура
- Кухня: Європейська
- Привід: Новий Рік
- Сезон: зима
Куряче філе обсмажуємо на рослинному маслі. Картоплю і моркву відварюємо до готовності. Яйця варимо круто, потім очищає їх від шкаралупи. Потім філе, картопля, морква і яйця нарізаємо дрібними кубиками. Ці ж дії здійснюємо з яблуком і з маринованим огірком. А маслини і зелений лук постараємося нарізати на красиві каблучки. Щоб приготувати соус, часник пропускаємо через прес, змішати з майонезом, лимонним соком і січеною зеленню. Звичайно ж, не забувши отриману суміш поперчити і послить за смаком. І останній творчий штрих – це рясно полити соусом всі інгредієнти салату – і ретельно перемішати.