Коли дивишся на цей зимовий торт «Снігурі», думаєш: ну як же без випічки? Насправді – без випічки!
За основу беремо печиво, додаємо сирний крем і журавлину! Торт просто тане в роті! Сирний крем, журавлина – це ідеальне поєднання смаку, кольору! А ще й прикраса м’ятою робить торт святковим, піднімає настрій і змушує дивувати гостей! Чому він зимовий? Тому що снігурі, тому що з журавлиною, апельсинами – і тому, що гріє і піднімає настрій в холодні дні. Готую його часто: просто, швидко і дуже подобається моїй родині.
Необхідні інгредієнти
- листовий желатин – 6 аркушів,
- пісочне печиво – 600 грам,
- вершкове масло – 120 грам,
- апельсин – 1 штука,
- журавлина – 100 грам для прошарку (+ 2 столових ложки цукру),
- журавлина для крему – 250 грам,
- сир – 300 грам + цукрова пудра – 3 столових ложки,
- вершки 33% – 500 мілілітрів + цукрова пудра – 4 столові ложки,
- м’ята і журавлина – для декору.
Як приготувати зимовий торт «Снігурі» без випічки
Всім любителям сирних кремів присвячується! Зимовий торт «Снігурі» виходить красивим, великим і неймовірно смачним! Святковий варіант! Зробіть десерт своїми руками, здивуйте близьких і друзів такою смакотою і красою! Після чого повертайтеся на наш сайт: будемо разом готуватися до головного свята року.
Приємного всім чаювання.