Ведмедики «Барні»: бісквітне ласощі для ваших дітей

Дуже смачні кекси ведмедики «Барні» — це бісквітне ласощі, яке люблять усі діти без винятку. Не раз купувала для свого сина цих смачних ведмедиків в магазині. Але захотілося спробувати приготувати їх вдома, з натуральними домашніми продуктами: щоб синок насолоджувався і отримував задоволення.

Як виявилося, готувати все набагато простіше, ніж уявляла я спочатку. Можна підібрати різноманітну начинку, змінювати смак наповнювача: все у ваших руках. Це так підкупило мене, що в один прекрасний вечір замість того, щоб купити ведмедика «Барні» в супермаркеті, я взяла і купила банку згущеного молока.

Синочок дуже любить зі згущеним молоком, ось і вирішила здивувати його вечерком: так як він ще і збирався запросити в гості своїх друзів. Все вийшло з першого разу ідеально, все готується дуже просто і швидко. Я зрозуміла одне: що це не складний рецепт, а навпаки, дуже простий і доступний, з простим набором продуктів.

Запевняю вас, впорається з такою стравою навіть той, хто вперше вирішив приготувати випічку у себе вдома. Діти були в захваті від барников. Тепер просять мене приготувати таких ведмедиків з шоколадом. Думаю, у вас вийде також смачно і швидко впорається з приготуванням, як і в мене. Почнемо?

Інгредієнти

  • борошно — 180 грамів;
  • яйця — 3 штуки;
  • цукор — 100 грам;
  • ванільний цукор — 1 чайна ложка;
  • розпушувач для випічки — 1 чайна ложка;
  • начинка для ведмедика: варене згущене молоко — 100 грам;
  • можна використовувати також будь-яку іншу начинку: повидло, джем, бананову, шоколадну, із свіжих ягід;
  • силіконова форма на 12 ведмедиків.

Ведмедики «Барні»: покроковий рецепт

  • На першому етапі ми збиваємо три яйця і цукор в густу білу піну. Цей процес займає близько 10 хвилин. Також пам’ятайте, що яйця краще заздалегідь дістати з холодильника, щоб вони прийняли кімнатну температуру.
  • Вершкове масло необхідно розтопити на водяній лазні. Також ви можете використовувати мікрохвильову піч для цього. Необхідно масло порізати на середні кубики, потім виставити режим на мікрохвильовій печі: не більше 450 Ватт — і близько 30 секунд підігрівати. Якщо не вистачило, поставте ще на такий же час. Головне стежте, щоб воно не закипіло. Розтопити вершкове масло необхідно для того, щоб бісквіт у нас вийшов однорідним, без грудочок.
  • Далі масло додаємо до збитим яйцях, і знову збиваємо міксером. Відставимо масу ненадовго в бік.
  • В окремій мисці змішуємо сухі інгредієнти. Пропускаємо борошно через сито, додаємо чайну ложку розпушувача і одну чайну ложку ванільного цукру. Перемішуємо все ложкою. Сухі інгредієнти рекомендую попередньо змішати окремо: таким чином тісто буде однорідним.
  • Додаємо тепер потроху борошно в суміш і ретельно перемішуємо до однорідного стану.
  • Готовим бісквітним тестом необхідно з допомогою столової ложки акуратно наповнити силіконові форми. Заповнюйте приблизно на 1/3 висоти форми, потім кладіть чайну ложку вареного згущеного молока. Зверху покладіть ще ложку тесту: як би сховайте згущене молоко, щоб вона не підгоріла і не витекла при випіканні.
  • Розігрійте духовку до 180*C і випікайте близько 15 хвилин.
  • Готові ведмедики барні викладіть на блюдо, дайте трохи часу охолонути і починайте пробувати.
  • Після смачних домашніх «Барні» мій син забув про магазинному ласощі. Впевнена, що зовсім скоро він і сам почне собі їх готувати: все, як ви бачите, дуже просто і швидко. Готуйте разом зі мною, з моїм смачним і перевіреними рецептами.

    Мишки «Барни»: бисквитное лакомство для ваших детей

    Приємного всім чаювання.