Рецепт приготування другої страви на обід або вечеря: безпрограшний варіант – смачний папрікаш з курки!
Куряче м’ясо виходить настільки смачним і ніжним, що просто неможливо відірватися. Соус також найсмачніший! Страва чудово поєднується з будь-яким гарніром. Готується воно дуже просто, з доступних інгредієнтів. Свіжі помідори для соусу можна замінити томатною пастою або томатним соусом (домашнім).
Необхідні інгредієнти
- курка (гомілки або стегна) – 800 грам,
- солодкий болгарський перець – 1 штука,
- ріпчаста цибуля – 2 головки,
- помідор – 2 штуки (або 1столовая ложка томатної пасти),
- паприка солодка – 1 чайна ложка,
- сметана – 100 грам,
- пшеничне борошно – 1 їдальня ложка,
- сіль — 1 чайна ложка,
- часник – 2-3 зубчики,
- рослинне масло – 2-3 столових ложки.
Як приготувати смачний папрікаш з курки
Ніжне м’ясо не залишить вас байдужими! Соус просто приголомшливий! Подаємо смачний папрікаш з курки з будь-яким гарніром: картопля, гречка, макарони, рис! Поливаємо гарнір сметанним соусом, доповнюємо його запашним домашнім хлібом, салатом зі свіжих або маринованих овочів – і смачний, ситний вечеря готова. Рецепти всіх перерахованих страв ви можете подивитися на нашому сайті: і вибрати по душі.
Приємного апетиту!