Інгредієнти:
- Картопля
4 штуки
- Морква (невелика)
2 штуки
- Яйця курячі (відварні)
4 штуки
- Огірки солоні
2 штуки
- Індичка (філе)
400 грамів
- Горошок консервований
200 грамів
- Майонез
- Сіль
- Кріп
1 пучок
- Кількість порцій: 8
- Температура подачі: Охолоджене блюдо
- Привід: Новий Рік
Картоплю і моркву відваріть, остудіть і очистіть від шкірки. Наріжте кубиками. Філе індички відваріть або готуйте на грилі, охолодіть і дрібно наріжте поперек волокон. Яйця, огірки також наріжте кубиками.
Покладіть у велику салатницю всі нарізані продукти, посипте зверху зеленим горошком, заправити невеликою кількістю майонезу і посоліть. Збризніть дрібно нарубаним кропом.
Розкладіть салат в невеликі порційні тарталетки і подавайте охолодженим.