Картопляна ковбаса з м’ясом в духовці! Що може бути простіше і смачніше, ніж незвичайна домашня ковбаса з картоплі? Готувати просто, а виходить неймовірно смачно.
Можна домашню ковбаску зробити тільки з картоплі і цибулі, а можна для смаку додати сало і трохи м’яса: на ваш вибір. Ароматну і незвичайну ковбасу дозволяється смажити на грилі або в духовці, а можна просто відварити і обсмажити на рослинному маслі. Зручно також заморожувати запас: відмінна закуска на будь-який святковий стіл або пікнік. Я часто її готую — це просто смакота!
Інгредієнти
- картопля сирої — 800 грам;
- оболонка (натуральна або штучна) — 1 метр;
- м’ясо (свинина, яловичина або курка) — 200 грам;
- сало — 150 грам (за бажанням);
- цибулина — 1 штука;
- сметана — 1 столова ложка;
- часник — 6 зубчиків;
- сіль, перець — за смаком;
- лавровий лист;
- коріандр мелений.
Домашня картопляна ковбаса: покроковий процес приготування
Домашня ковбаска виходить смачною, апетитною і ароматною. Я дуже люблю цей рецепт ковбаси з картоплі. Легка в приготуванні, доступних і недорогих продуктів, вона різноманітить ваш раціон, порадує на пікніку або в свято. Спробуйте неодмінно! Ваші близькі оцінять — це точно: ковбаса завжди виходить на ура!
Приємного апетиту.