Дуже смачний бісквітний торт: кращий рецепт

Такий дуже смачний бісквітний торт приємно здивує вас своїм насиченим смаком і оригінальним оформленням.

Неймовірно ніжні коржі в поєднанні з карамелізованими яблуками — це дуже смачно. А пікантний сирно-вершковий крем надає солодощі особливий смак. Ніжна солодка бісквітна випічка — спокуса для ласунів. М’який і соковитий шматочок тортика чудово доповнить чашечку ароматного чаю.

Інгредієнти

Просочення

  • згущене молоко;
  • вода.

Для прикраси

  • харчові барвники;
  • кондитерська посипання.

Коржі

  • три курячих яйця;
  • 100 грам пшеничного борошна;
  • 100 грам цукру;
  • 30 грам вершкового масла;
  • одна чайна ложка розпушувача для тіста;
  • сіль;
  • ванілін за смаком.

Сирно-вершковий крем

  • вершки — 300 мл;
  • сир — 250 грам;
  • цукор — 100-150 грам;
  • ванільний цукор — 0,5 чайної ложки.

Карамелізовані яблука

  • яблука — 300 грам;
  • цукор — 150 грам;
  • кориця — 1 столова ложка;
  • вершкове масло — 50 грам.

Білковий заварний крем

  • куряче яйце — 4 штуки;
  • цукор — 1 склянка;
  • вода — 125 грам;
  • щіпка солі;
  • лимонна кислота — 0,3 чайної ложки;
  • ванілін за смаком.

Дуже смачний бісквітний торт: покроковий рецепт

  • Спочатку давайте займемося приготуванням бісквіта для дуже смачного торта.
  • У чашу міксера розбиваємо три курячих яйця, додаємо дрібку солі, частинами додаємо цукор і збиваємо яйця в пишну масу. Яєчна маса повинна вийти об’ємної і світлою.
  • Розпушувач додаємо в борошно, перемішуємо і просіваємо.
  • Борошно з розпушувачем в два етапи додаємо в яєчну масу і акуратно вимішуємо тісто для дуже смачного бісквітного торта.
  • Потім в тісто додаємо розтоплене вершкове масло (але не гаряче), ще раз акуратно перемішуємо (довго вимішувати тісто не потрібно). Тісто для бісквіта готово.
  • Перекладаємо тісто в роз’ємну форму (я використовувала форму діаметром 18 сантиметрів) і рівномірно розподіляємо.
  • Випікаємо бісквіт в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин. Готовність бісквіта перевіряємо дерев’яною шпажкою.
  • Готовий бісквіт дістаємо з духовки і залишаємо остигати.
  • Остиглий бісквіт дістаємо з форми і розрізаємо на три рівні частини (таким чином ми отримаємо три коржі для торта).
  • Тепер займемося приготуванням сирно-вершкового крему. Для цього нам знадобиться блендер.
  • У чашу блендера перекладаємо сир, додаємо цукор, ванілін за смаком, і все перебиваємо блендером до отримання солодкої сирної маси.
  • В окремій ємності дуже холодні вершки збиваємо в густу піну за допомогою міксера.
  • Сирну масу в кілька етапів вводимо у збиті вершки, і все добре перемішуємо за допомогою міксера.
  • Готовий сирно-вершковий крем відправляємо в холодильник для охолодження.
  • А цим часом закарамелизируем яблука. Для цього нам знадобиться посуд з товстим дном (я використовую сковороду).
  • Яблука (за рецептом) очищаємо від шкірки і насіння, нарізаємо маленькими кубиками.
  • У підготовлену сковороду висипаємо цукор, ставимо на плиту і розтоплюємо його повністю.
  • У сковороду до рідкого цукру перекладаємо підготовлені яблука, перемішуємо і тушкуємо кілька хвилин.
  • Потім, за бажанням, додаємо корицю, і знову все добре перемішуємо.
  • У сковороду до яблук відправляємо вершкове масло, ще раз перемішуємо і знімаємо з плити.
  • Для просочення з’єднуємо згущене молоко з водою і розмішуємо до однорідності.
  • Приступаємо до збірки самого смачного бісквітного торта. Для цього нам знадобиться сервірувальне кільце: встановлюємо його на тарілку.
  • В кільце викладаємо перший корж і трохи просочуємо його (якщо ви не любите вологі торти — не насичують бісквіт).
  • Потім рівномірно викладаємо сирний крем і карамелізовані яблука.
  • Таким чином збираємо весь тортик. Верхній корж торт не змащуємо.
  • Для прикраси торта нам знадобиться білковий заварний крем.
  • У невеликій сотейник відправляємо цукор, додаємо воду, ставимо на плиту і доводимо до кипіння.
  • Як тільки карамель почне закипати, починаємо збивати білки.
  • У чашу міксера відправляємо яєчні білки (без жовтків), додаємо дрібку солі і збиваємо все в пишну масу за допомогою міксера.
  • Потім додаємо лимонну кислоту, ванільний цукор і добре перемішуємо.
  • Не припиняючи збивати, тонкою цівкою вводимо карамель у збиті білки і збиваємо крем до повного його охолодження.
  • Отриманим кремом змащуємо верх і боки бісквітного торта.
  • Залишився крем ділимо на дві частини і наносимо їх в різні кольори — яскраво-рожевий і світло-рожевий.
  • Беремо кондитерський шприц з насадкою зірка і прикрашаємо бісквітний тортик трояндочками.
  • Готовий смачний торт посипаємо кондитерської посипкою.
  • Приголомшливо смачний і ніжний бісквітний торт стане прикраса будь-якого столу і принесе вам масу приємних вражень. Чудове поєднання всіх інгредієнтів надає солодощі особливий смак.

    Очень вкусный бисквитный торт: лучший рецепт

    Приємного апетиту.