Такий дуже смачний бісквітний торт приємно здивує вас своїм насиченим смаком і оригінальним оформленням.
Неймовірно ніжні коржі в поєднанні з карамелізованими яблуками — це дуже смачно. А пікантний сирно-вершковий крем надає солодощі особливий смак. Ніжна солодка бісквітна випічка — спокуса для ласунів. М’який і соковитий шматочок тортика чудово доповнить чашечку ароматного чаю.
Інгредієнти
Просочення
- згущене молоко;
- вода.
Для прикраси
- харчові барвники;
- кондитерська посипання.
Коржі
- три курячих яйця;
- 100 грам пшеничного борошна;
- 100 грам цукру;
- 30 грам вершкового масла;
- одна чайна ложка розпушувача для тіста;
- сіль;
- ванілін за смаком.
Сирно-вершковий крем
- вершки — 300 мл;
- сир — 250 грам;
- цукор — 100-150 грам;
- ванільний цукор — 0,5 чайної ложки.
Карамелізовані яблука
- яблука — 300 грам;
- цукор — 150 грам;
- кориця — 1 столова ложка;
- вершкове масло — 50 грам.
Білковий заварний крем
- куряче яйце — 4 штуки;
- цукор — 1 склянка;
- вода — 125 грам;
- щіпка солі;
- лимонна кислота — 0,3 чайної ложки;
- ванілін за смаком.
Дуже смачний бісквітний торт: покроковий рецепт
Приголомшливо смачний і ніжний бісквітний торт стане прикраса будь-якого столу і принесе вам масу приємних вражень. Чудове поєднання всіх інгредієнтів надає солодощі особливий смак.
Приємного апетиту.